Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μόνο στο "Tv media": Πανικός στην μεσημεριανή ζώνη! Όλο το ρεπορτάζ!

Alter - Πολύ μπλα μπλα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα βρίσκεται κανονικά στην θέση της από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Το θέμα είναι ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στο πάνελ της εκπομπής. Σίγουροι θεωρούνται ο Νίκος Παρτσώλης, η Ελένη Φωτοπούλου και η Αλεξάνδρα Τσόλκα. Συζητήσεις όμως για να βρίσκονται στο ανανεωμένο πάνελ έχουν κάνει και η Κατερίνα Ζαρίφη, η Έλενα Αρσένη αλλά και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Πιο κοντά σε συμφωνία φαίνεται να είναι η Έλενα Αρσένη.

Alpha - Κους κους το μεσημέρι
Καραβάτου από Νοέμβρη! Οι πληροφορίες πως θα αναλάβει την παρουσίαση η Έλενα Παπαβασιλέιου μέχρι να επιστρέψει η Κατερίνα Καραβάτου παραμένουν ανεπιβεβαίωτες. Ακόμα, η εκπομπή έχει μείνει χωρίς αρχισυντάκτη καθώς η Μαίρη Παλιαλέξη δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha. 
(πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κοντά στο να αναλάβει την αρχισυνταξία στο "Πρωινό mou". )
Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου, με το πάνελ να αναλαμβάνει την παρουσίαση.


Star - Νεανική μεσημεριανή εκπομπή
Στο Star όλα είναι ρευστά. Σχεδόν σίγουρο θεωρείται πως δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής η Χριστίνα Λαμπίρη. Κοντά σε συμφωνία με το κανάλι φαίνεται να είναι η Νικολέτα Ράλλη. Το πάνελ θα είναι πλήρως ανανεωμένο και δεν αποκλείεται να αποτελείται από νέα πρόσωπα της σχολής του Σταμάτη Μαλέλη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στάθης Παπούλιας του Alter έχει ραντεβού με το κανάλι για να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής.