Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Στην 4η θέση το #HASHTAG με την Ελεονώρα Μελέτη!

Ακόμα μια επιτυχία, για το κανάλι Ε στην ενημέρωση αυτή τη φορά και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Στην 4η θέση της τηλεθέασης, στο ΤΟP 40 των ενημερωτικών εκπομπών της προηγούμενης εβδομάδας, βρέθηκε το #HASHTAG της Ελεονώρας Μελέτη.

Η εκπομπή, που πλέον μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 23:00, κερδίζει ολοένα και περισσότερους τηλεθεατές στα τελευταία LIVE επεισόδια μετά την "μετακόμισή" της.

Το #HASHTAG πριν από δύο εβδομάδες είχε φτάσει στην 6η θέση του εβδομαδιαίου πίνακα τηλεθέασης των ενημερωτικών εκπομπών, με την εκπομπή για με θέμα "Συζυγοκτόνοι", ανάμεσα σε 40 "ανταγωνιστές".

Την περασμένη Κυριακή 31 Ιανουαρίου ανέβηκε στην 4η θέση, η εκπομπή με θέμα "Άνθρωποι της Λέσβου". Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος της εκπομπής Ελεονώρα Μελέτη συμμετείχε δυναμικά στις επιχειρήσεις διάσωσης προσφύγων στο νησί.

Το #HASHTAG από την αρχή της σεζόν βρίσκεται στην πρώτη θέση των trending topics στα social media, ενώ πλέον η προσπάθεια της παρουσιάστριας ανταμείβεται και στους πίνακες τηλεθέασης!