Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ζορίζουν τα Σαββατοκύριακα! Οι νέοι αντίπαλοι για Σίσσυ και Μάνεση!

Η φετινή σεζόν είναι σίγουρα η πιο δύσκολη και ανταγωνιστική των τελευταίων ετών! Πολλά κανάλια, πολλές εκπομπές, πολλά πρόσωπα και όλοι θέλουν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν τη μερίδα του λέοντος.

Και εκεί που τα Σαββατοκύριακα ήταν πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα, φέτος μετατρέπονται σε ροντέο... Σίσσυ Χρηστίδου, Νίκος Μάνεσης και Δημήτρης Καμπουράκης καλούνται να αντιμετωπίσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις νέους παίχτες.

"Open Weekend" και Ελένη Τσολάκη. Το κενό που άφησε με την αποχώρησή της από το Open η Σίσσυ θα το καλύψει μια νέα εκπομπή, μια νέα παρέα, αποτελούμενη από τους Ελένη Τσολάκη, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μαρία Φραγκάκη και Δημήτρη Μηλιόγλου.

ΕΡΤ και Αλεξάνδρα Καϋμένου. Η δημοσιογράφος μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ, έρχεται με φόρα τα Σαββατοκύριακα να αντικαταστήσει την Μάριον Μιχελιδάκη, έχοντας στο πλευρό της φρέσκα πρόσωπα όπως η Τίνα Μιχαηλίδου και ο Ευτύχης Γρυφάκης.

ΑΝΤ1 με Κουτροκόη και Φουρλή. Κάθε χρόνο ο ΑΝΤ1 ακούγεται πως ενεργοποιεί την πρωινή ζώνη του σουκού. Να που τελικά φέτος το κάνει πράξη! Παίρνοντας σκυτάλη από τους "Πρωινούς Τύπους", η Ντόρα Κουτροκόη και ο Αντώνης Φουρλής θα συνεχίζουν τον ενημερωτικό μαραθώνιο με σκοπό να κερδίσουν την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού.