Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Open: Τα ηχηρά "όχι" και τα φαβορί για την πρωινή ζώνη! Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Το γράψαμε πρώτοι εμείς εδώ μέσα από το "Tv media", πως επικρατεί μεγάλος προβληματισμός στο Open σχετικά με την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Το κανάλι ενώ είχε στρωμένο με υψηλές τηλεθεάσεις ένα τετράωρο, τώρα τρέχει και δεν φτάνει να βρει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την πρωινή εκπομπή του σταθμού...

Αρχικά οι ιθύνοντες απευθύνθηκαν στην "μούσα της ενημέρωσης" του καναλιού, Φαίη Μαυραγάνη, η οποία δεν άφησε περιθώρια για πολλές συζητήσεις και απάντησε κατηγορηματικά πως δεν το κουνάει από την ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπου και σκίζει με την εκπομπή "Τώρα ότι συμβαίνει".

Έπειτα τα στελέχη αναζήτησαν την τύχη τους εξωκαναλικά, κάνοντας πρόταση στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Νίκο Ρογκάκο, ο οποίος με την σειρά του αρνήθηκε ευγενικά.

Η αναζήτηση παρουσιαστών επέστρεψε και πάλι εκ των έσω. Στα τρία ζευγάρια που δοκιμάστηκαν την καλοκαιρινή περίοδο στην πρωινή ζώνη. Αλεξία Τασούλη-Βασίλης Τσεκούρας, Δημήτρης Φρέσκος-Ανθή Βούλγαρη και Σωτήρης Μπολάκης-Ηρώ Ράντου. Αν και το δεύτερο κατά σειρά ζευγάρι κατάφερε να συγκεντρώσει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο τιμόνι της νέας ενημερωτικής εκπομπής του Open φαίνεται να συγκεντρώνει το δίδυμο Τασούλη-Τσεκούρας.