Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Τέλος ο Αρναούτογλου από τον Alpha! Οι λόγοι που τον οδήγησαν εκτός καναλιού!

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε ραντεβού με το κοινό που παρακολουθεί τις καιρικές προγνώσεις του για τη Δευτέρα, αλλά αυτό το ραντεβού φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, καθώς η συνεργασία του με τον Αlpha έληξε το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του yupiii.

Τι ακριβώς συνέβη και ο άνθρωπος που έκανε trend τον καιρό, κάνοντας το Μega και τον ANT1 να βγάλουν δελτία καιρού απογευματινά, σταματά τόσο απότομα από το κανάλι της Κάντζας κι ενώ μάλιστα τα νούμερα του "Καιρός στο παρά δέκα" ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικά για lead in στο "Άκου τι είπαν";      
 
Ένας από τους βασικούς λόγους της λήξης αυτής της συνεργασίας ήταν ότι ζητήθηκε από τον Σάκη Αρναούτογλου να μειωθεί η διάρκεια του δελτίου καιρού, κάτι που ο ίδιος δεν δέχτηκε μιας και έβλεπε ότι μέσα από τη μεγαλύτερη διάρκεια ανέβαινε η τηλεθέαση. Για την ακρίβεια από την ημέρα που ξεκίνησε το "Καιρός στο παρά δέκα" και μέχρι την Παρασκευή τα νούμερα τηλεθέασης ήταν περίπου 20% στο γενικό σύνολο και 18% στο δυναμικό κοινό.

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή του δελτίου καιρού έληγε κανονικά τέλη Ιουλίου και προκαλεί πραγματικά πολλά ερωτηματικά η κίνηση αυτή του Alpha καθώς ο Χρήστος Φερεντίνος -που ήδη αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την επέλαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αδερφού του Σάκη, με το παιχνίδι "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου"- θα είναι πλέον αναγκασμένος να παίρνει lead in από το... δελτίο στη νοηματική!