Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της εκπομπής της λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα!

Έρχεται "με το Καλημέρα" μέσα από τη συχνότητα του Ε κάθε μέρα 7.00-10.00 το πρωί. Η Χριστίνα Λαμπίρη λίγο πριν την πρεμιέρα, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της νέας της εκπομπής στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People.

"Μαζί μου θα είναι ο Γιάννης Μούτσος και ο Τάσος Καλλιγάς, δύο παιδιά που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη δημοσιογραφία. Ο μεν Γιάννης ήταν στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλλα στις "Πύλες του Ανεξήγητου", ενώ ο Τάσος συνεργαζόταν στο παρελθόν με την Τατιάνα Στεφανίδου. Πρόκειται για μια πολύ γρήγορη, διαδραστική και φρέσκια εκπομπή, που θα έχει τα πάντα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι φεύγουμε από το μοντέλο του παρουσιαστή που βρίσκεται μόνο μέσα στο πλατό, καθότι θα κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι ρεπορτάζ. Είμαστε τρεις παρουσιαστές-ρεπόρτερ."

"Θέλουμε να αποφύγουμε τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και να σταθούμε στην ουσία των πραγμάτων. Αυτή τη φορά, ο κόσμος θα έχει το βασικό λόγο. Θα υπάρχουν συνέχεια ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένοι, ενώ στο τέλος ο τηλεθεατής θα έχει άποψη και γνώση για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο, καθώς θα υπάρχει και εξωτερικό δελτίο. Πρόκειται για ένα χορτάτο πρωινό."

Πώς θα είναι το πλατό;
Το πλατό της νέας εκπομπής της Χριστίνας θα έχει δύο σημεία. Το ένα είναι καθαρά ενημερωτικό-ειδησεογραφικό, με ένα μεγάλο τραπέζι, ενώ το δεύτερο σημείο θα διαθέτει έναν καναπέ για τις συνεντεύξεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.