Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο Νίκος δεν είναι ο εαυτός του στο "Νικ ο' κλοκ"!

Δύο εκπομπές μετρά το "Νικ ο' κλοκ" με τον Νίκο Μουτσινά και όπως φαίνεται δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα του για βραδινό.

Ο Νίκος δεν έχει δείξει ακόμα στην εκπομπή του κανένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον ίδιο και την εκπομπή "Δέστε τους" επιτυχημένους. Δεν έχει κέφι, ρυθμό και αυτό που χρειαζόταν περισσότερο, αυθορμητισμό.

Ότι λέει στην εκπομπή του είναι γραμμένο και απλά το διαβάζει. Το επιτηδευμένο χιούμορ δεν του πάει. Ο παρουσιαστής έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός στο να του "πετάνε" ένα βίντεο και επί τόπου να εκτοξεύει ατάκα. Για αυτό και αγαπήθηκε ιδιαίτερα η "χρυσή τηλεόραση" του "Δέστε τους".

Βέβαια δεν φταίει μόνο ο ίδιος για το αποτέλεσμα. Φταίει και το άνευρο πάνελ, το οποίο στο "Κάψε το σενάριο" έδινε ρεσιτάλ, ενώ τώρα είναι άκρως υποτονικοί. Ο λόγος για τους Ζήση Ρούμπο και Γιώργο Βαγιάτα. Ακόμα ένα λάθος είναι η ώρα προβολής. Η εκπομπή θα έπρεπε να παίζει στις 12 τα μεσάνυχτα και όχι στις 10 και μισή το βράδυ.

Φυσικά, για να είμαστε δίκαιοι, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κρίνουμε απόλυτα το αποτέλεσμα. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αρκεί να το καταλάβουν τα λάθη τους και οι ίδιοι.