Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

TV VOICE #8: Έκπληξη! Είμαι και εγώ "μες στην καλή χαρά"!

Επιστροφές, Καταστροφές! Το TV VOICE είναι και πάλι εδώ!
Η στήλη που την περασμένη σεζόν τάραξε τα νερά με τα δύο σημαντικά τεύχη για το "Είναι Στιγμές" επέστρεψε στο Tv media!

Η πρεμιέρα του Μες στην καλή χαρά!
Σήμερα έκανε πρεμιέρα για 5η συνεχόμενη χρονιά το "Μες στην καλή χαρά" με την Ναταλία Γερμανού. Μαζί της για ακόμη μια χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο Παύλος Σταματόπουλος που επέστρεψε δυναμικά. New entries: Ευαγγελία Αραβανή και Παναγιώτης Χατζηδάκης. Μια πραγματικά δεμένη ομάδα, με χημεία που φάνηκε από το πρώτο λεπτό στον αέρα. Κέφι, ζωντάνια, χιούμορ που δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό πάνελ που εμένα προσωπικά με είχε κουράσει! Σήμερα είδα όλη την εκπομπή και δεν ένιωσα στιγμή πως θέλω να αλλάξω κανάλι. Άντε όταν βγήκε η Στικούδη κάνα mute! (πλακίζω!)

Για τον Παναγιώτη ήμουν σίγουρος πως θα δέσει με την υπόλοιπη ομάδα. Για την Ευαγγελία είχα ελάχιστους ενδοιασμούς αν και από την πρώτη στιγμή που έμαθα την λίστα με τις υποψήφιες για την θέση, την ήθελα με τα χίλια! Οι ενδοιασμοί που δεν κράτησαν ούτε δευτερόλεπτο. Η Ευαγγελία ήταν άνετε και κεφάτη με χιούμορ και δεν φάνηκε καθόλου αγχωμένη. Άπειρες φορές καλύτερη από την Παπαβασιλείου. Είχε δείξει ούτως ή άλλως πως έχει αέρα από την χρονιά που ήταν με τον Γρηγόρη στον Όμορφο κόσμο.

Μου άρεσε πολύ και η γενική ανανέωση στην εικόνα της εκπομπής αν και θα ήθελα και κάποιες αλλαγές στον στούντιο. Αλλά εν μέσω κρίσης πολλά ζητάω. Και το νέο σήμα το λάτρεψα! Το προηγούμενο μπορώ τώρα να το δηλώσω ελεύθερα: Το σιχαινόμουν!

Καλή αρχή λοιπόν και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε τα καλύτερα σίγουρα έρχονται! Θα τα πούμε και αύριο βέβαια αφού θα έχουμε ρίξει μια ματιά στο ραβασάκι της Nielsen.