Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

NICKELODEON BACK TO SCHOOL PARTY @ MΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ!

Το πρώτο μεγάλο πάρτι της νέας «σχολικής χρονιάς» με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια πραγματοποιήθηκε με απίστευτη επιτυχία!

Το Σάββατο 22/9 και την Κυριακή 23/9 το Nickelodeon παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ Kid πραγματοποίησαν στη Μαρίνα Φλοίσβου το πιο ξέφρενο back-to-school πάρτι με τεράστια προσέλευση! Οι φίλοι του Nickelodeon που ξεπέρασαν τους 10.000, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν εκεί από νωρίς. Χρώμα, χαρά, μουσική, χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα αποτελούσαν το απόλυτο σκηνικό! Το πάρτι τα είχε όλα: μπαλόνια, δωράκια, εκπλήξεις από το NOYNOY KID και μια απίθανη γιορτινή ατμόσφαιρα!

Στις 17.00 «χτύπησε το κουδούνι» και στη σκηνή ανέβηκαν ο Χρήστος Κούτρας και η Eιρήνη Πουλάκη, καλωσορίζοντας και προετοιμάζοντας τον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει! Αμέσως μετά οι Nick dancers, από τη χορευτική ομάδα Ladies and Gents Junior, εμφανίστηκαν όλοι μαζί και παρέα με το δυναμικό κοινό φώναξαν με όλη τους τη δύναμη την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια να έρθει κοντά τους! Ακολούθησε ξέφρενος χορός με την Ντόρα και διασκεδαστικό, έξυπνο παιχνίδι επί σκηνής με τα σακίδια της Ντόρας!

Στη συνέχεια, ακούστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη, «Αστακός», «Φαταούλας», «Καμήλα», «Ελέφαντας» και «Κατσίκα» από τους πετυχημένους Τερέζα, Βασίλη, Μαρία και Άρη! Αμέσως μετά, ο αγαπημένος star μικρών και μεγάλων, ο Μπομπ Σφουγγαράκης εμφανίστηκε στη σκηνή, ενώ χόρεψε το διάσημο «Σφουγγαροχορό» μαζί με τους Nick dancers!

Οι μικροί μας φίλοι ανέβηκαν στη σκηνή για να παίξουν «bikinoτρικυμία» και άλλα πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια! Αργότερα, όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Τερέζα, Βασίλη, Μαρία και Άρη, καθώς και την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια και τον Μπομπ Σφουγγαράκη, βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με τις πιο κεφάτες πόζες τους!

Ανάμεσα στις αμέτρητες γλυκές φατσούλες, διακρίναμε την κορούλα του Νάσου Γουμενίδη, καθώς επίσης και την Ντέσσυ Κουβελογιάννη με την οικογένεια της, τη Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της και τη Νόνη Δούνια με την οικογένειά της.

Στο τέλος όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και έκλεισαν αυτή τη μοναδική γιορτή με χορό, μεγάλο χαμόγελο και ανυπομονησία για το επόμενο μεγάλο πάρτι με περισσότερη διασκέδαση, μουσική και εκπλήξεις όπως μόνο το Nickelodeon ξέρει!