Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Οριστικά μέχρι τις 11.00 το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης!

"Καλό μεσημέρι" κάθε μέρα στις 11.00 το πρωί θα μας εύχεται φέτος όλο το χειμώνα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια, αλλάζει τηλεοπτικές συνήθειες, μιας και παρατείνεται η διάρκεια της εκπομπής του.

Με άλλα λόγια; Δεν θα φροντίζει για την ενημέρωσή μας από τις 7.00 μέχρι τις 10.00 το πρωί, αλλά από τις 7.00 μέχρι και τις 11.00, μιας και η μεγάλη απόφαση πάρθηκε οριστικώς και αμετακλήτως στον ΑΝΤ1. Το να ρίχνει το "Πρωινό ΑΝΤ1" στις 11.00 το πρωί τίτλους τέλους, ήταν κάτι που είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων εδώ και ένα περίπου μήνα και τελικά η απόφαση αυτή, "κλείδωσε" χθες. Όπως καταλαβαίνετε το γεγονός ότι το ενημερωτικό "Πρωινό ΑΝΤ1" αποφασίστηκε οριστικά να τελειώνει στις 11.00 π.μ., σημαίνει πως απομακρύνεται ακόμα περισσότερο, η πιθανότητα που να υπάρξει φέτος καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή στον ΑΝΤ1. Άλλωστε, εδώ και καιρό σας έχω αποκαλύψει, πως ο ΑΝΤ1 μετά από δύο δεκαετίες, προσανατολίζεται αυτή την σεζόν, να ανάψει το πράσινο φως μόνο στην ενημέρωση και το κόκκινο στην ψυχαγωγία, καταργώντας ουσιαστικά λόγω κρίσης, μία ζώνη, την οποία το κανάλι του Αμαρουσίου "γέννησε" και καθιέρωσε στην ελληνική τηλεόραση. Το πιο πιθανό σενάριο είναι, αμέσως μετά τον Γιώργο Παπαδάκη να ακολουθεί εκπομπή μαγειρικής και αστρολογίας και μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, την σκυτάλη να παίρνουν οι... αθάνατες επαναλήψεις!

Κατά τα άλλα; Ο Γιώργος Παπαδάκης θα κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου, έχοντας δίπλα του και τους Κουτροκόη - Σιωμόπουλο, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να προχωρήσει και στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής. tlife.gr