Τρίτη 15 Μαΐου 2012

TV VOICE #4: Είναι Στιγμές που έρχεται το τέλος!

 
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΩΝ "ΣΤΙΓΜΩΝ"

@ Λίγες εβδομάδες πριν το άδικο τέλος της σειράς, η αλλαγή ώρας θεωρείται άκρως επιπόλαια απόφαση.

# Η είδηση εντελώς τυχαία έσκασε αμέσως μετά το επεισόδιο στο οποίο παρακολουθήσαμε το θάνατο του Πέτρου Κροντηρά (Σταύρος Ζαλμάς). Εντελώς τυχαία.

$ Σε επικοινωνία που είχαμε με ηθοποιούς από τη σειρά δεν γνωρίζανε τίποτα σχετικά με την αλλαγή ώρας, ενώ μας δήλωσαν πως τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά. Εν ολίγοις ενημέρωση μηδέν.

% Τραγικό μια καθημερινή σειρά να ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις 4 μήνες! Τι προλαβαίνει να διαδραματιστεί μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

^ Μπορεί τα νούμερα να μην είναι υψηλά, αλλά είναι ικανοποιητικά. Δεν λες και αποτυχία μια σειρά που κυμαίνεται μεταξύ 17-22%. Αν και τα νεανικά είναι πολύ χαμηλά.

* Δηλαδή πιστεύουν τώρα ότι το "wipe out" θα δίνει καλύτερο lead-in στο δελτίο ειδήσεων; Έρχονται τα μονοψήφια στη ζώνη 7-8.

~ Δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για τις "Στιγμές" στις 5. Δέστε τους και Σαββατογεννημένες αγγίζουν το 50% στα νεανικά κοινά. Αααχ! Λάθη!

& Τέλος, να πω πως λυπάμαι για το άδοξο τέλος της σειράς. Είχε τα φόντα να κάνει επιτυχία. Όλοι οι συντελεστές ήταν εξαιρετικοί και δυστυχώς μένουν χωρίς δουλειά. Το πιο σημαντικό; Η σειρά είχε ποιότητα παρά την κρίση, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό!

"ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΨΕΜΑ..."