Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

TV VOICE #1: Cupcakes, Τηλεκριτική, Μελέτη και ενημέρωση στον Alpha!

# Πραγματικά πιστεύω πως δεν νοιάζει κανέναν αν ο Αρναούτογλου χώρισε ή όχι με την Νικόλ Cupcake! Και να χώρισαν εκείνη κερδισμένη βγήκε. Φαντάσου πόσα cupcakes έφαγαν οι δημοσιογράφοι τόσους μήνες που την περίμεναν για μια δήλωση.
% Τελικά κανέναν δεν νοιάζει η πολιτική επικαιρότητα. Ειδικά σήμερα όλες οι εκπομπές το ρίξανε στην τηλεκριτική και στις αναλύσεις ποσοστών τηλεθέασης. Το καλύτερο σχόλιο; Αυτό της Σίσσυς..."Είδα τα νούμερα και αυτό που κατάλαβα είναι πως όταν άρχισε το "Κων/νου και Ελένης" (22,9% και 27,1%) αυτό πήρε την πρωτιά." (πάνω-κάτω τα λόγια της) Ούτε Μελέτες, ούτε Μενεγάκες.

$ Μου άρεσε η Μεσημεριανή Μελέτη! Πιο πολλά θέματα (φτιαχτά ή όχι) από την Μενεγάκη, πιο γρήγορη ροή, κέφι και ζωντάνια. Τόσους μήνες έβλεπα Ελένη γιατί δεν είχε τίποτα άλλο. Για μένα από χθες, έχει πλέον...μελέτη!

@ Αυτό που ο Alpha το έχει ρίξει στην ενημέρωση με τρελαίνει...3 ενημερωτικές εκπομπές από Τρίτη μέχρι Πέμπτη;;; Μπράβο! Και να φανταστείς πως όταν καιγόταν η Αθήνα ο Alpha...χτενιζόταν παίζοντας για χιλιοστή επανάληψη το "Chart show"! Η χθεσινή του "Διέξοδος" σημείωσε 12,6% στο σύνολο και μόλις 6,8% στα νεανικά κοινά.

Αυτά για σήμερα! Ραντεβού στο επόμενο τεύχος του "TV VOICE by tvmedia".