Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ούτε με τον Μαλέλη δεν κατάφερε να ανεβάσει νούμερα η Λαμπίρη!

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ALTER
Την χειρότερή της χρονιά πέρασε η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη που ολοκληρώνει σήμερα τον φετινό της κύκλο. Για του χρόνου τίποτα δεν είναι ακόμα κλεισμένο, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολη η επιστροφή του "Super Star" στην ίδια ώρα και με το ίδιο περιεχόμενο.

Χθες στην προσπάθεια της να ανεβάσει έστω και στην προτελευταία της εκπομπή τα ποσοστά τηλεθέασης έβγαλε ζωντανά τον Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων του Star Σταμάτη Μαλέλη, αλλά δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την βάση. Στο σύνολο σημείωσε 10%, ενώ στα νεανικά κοινά έπεσε κάτω από την βάση σημειώνοντας 9,8%.

Πρώτη αναδείχθηκε η εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή σημειώνοντας 14,4%. Στα νεανικά κοινά πρώτη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου κάνοντας 20,9%.

"Summer Live" με την Ελένη Φωτοπούλου από την Δευτέρα 1 Αυγούστου.
Η Ελένη Φωτοπούλου θα αντικαταστήσει για τον μήνα Αύγουστο την Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εκπομπή "Summer Live" που θα προβάλλεται από τις 12:30 μέχρι τις 14:00. Στο πάνελ της εκπομπής θα συμμετέχει ο Δημήτρης Σαράντος και η Πένυ Αγοραστού. Επίσης ο Δημήτρης Σαράντος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Παρτσώλη και την Νάντια Ρηγάτου στο "That's life".