Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Οι εξελίξεις στην " Εδέμ "

Αποκάλυψη – «βόμβα»: Λουκάς και Εριέττα είναι αδέρφια! Καλά διαβάσατε, αλλά ας το πάμε από την αρχή.


Και η εβδομάδα που έρχεται είναι γεμάτη εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ» με την Αντιγόνη να αθωώνεται στην δίκη και την πανούργα Εριέττα να αποδεικνύεται αδερφή του Λουκά!


Το πώς γίνεται η αποκάλυψη δεν θα σας το πούμε, αλλά όλα ξεκινάνε από ένα φάκελο υιοθεσίας που έχει στα χέρια του ο Πέτρος, ο οποίος θα το παραδεχτεί και σιγά - σιγά θα το μάθει όλη η παρέα της Φεγγαρόπετρας.


Νωρίτερα, όμως θα σκάσει η αποκάλυψη για το παιδί της Νόρας, που όπως σας είχαμε πει, θα γίνει χρονικά μόλις πέσει αυλαία στην πολύκροτη δίκη, στην οποία –αν και δεν θα πείσει- θα αθωωθεί.


Η Αντιγόνη, αφού αθωωθεί θα εκμυστηρευτεί σε ένα και μόνο πρόσωπο, ότι πράγματι αυτή έδωσε την «χαριστική» βολή στον Χατζηβασιλείου, που της είχε κάνει τον βίο αβίωτο.


Εν τω μεταξύ ο Λουκάς εξαφανίζεται, αφότου πέσει στα χέρια του η κρυμμένη φωτογραφία με τον πατέρα του . Ο Λουκάς πάει στο Ναύπλιο, καθώς νιώθει ότι η παρέα του τον έχει αδειάσει και δεν αντέχει άλλο.


Η Νόρα που ανησυχεί με την εξαφάνιση του Λουκά, νιώθει παράλληλα και φοβερές τύψεις για όσα του έχει σούρει μέχρι τώρα και για την απόκρυψη της εγκυμοσύνης και γίνεται «κομμάτια». Πάει να βρει τον πατέρα του παιδιού της, αλλά αυτός ούτε να σκεφτεί το ενδεχόμενο επανασύνδεσης δεν θέλει. Έχει χαλαστεί πολύ από τις καταστάσεις. Η Νόρα φεύγει, αλλά του αφήνει ένα πακέτο – φωτιά!


Την ίδια ώρα η Νταίζη τον χαβά της.. Συνεχίζει τις πρόβες δολοφονίας του συζύγου της.