Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ιωάννα Μαλέσκου: Προβλήματα στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ; Όλη η αλήθεια!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φήμες που αναφέρουν πως ο ΣΚΑΪ δεν είναι ικανοποιημένος από τις πρώτες πρόβες της Ιωάννας Μαλέσκου και αναζητούν εναγωνίως έναν "μέντορα" για να την στηρίζει στα δύσκολα...

Ισχύουν; #νοτ! Σε καμία περίπτωση δεν ευσταθούν οι παραπάνω φήμες και διαψεύδονται κατηγορηματικά. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι χθεσινή και παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της δεν πρόκειται για άλλη μια μπίμπο. Η Ιωάννα ξέρει πολύ καλά να χειριστεί την ελληνική γλώσσα, βλέπετε έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά και έχει εργαστεί ως αναπληρώτρια δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη, είναι ετοιμόλογη και ξέρει να ελιχθεί με μαεστρία. Ενδεικτικό παράδειγμα η συνέντευξή της πριν λίγους μήνες στο "Ευτυχείτε".

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι μόλις 31 ετών, έχει κάνει συνεντεύξεις με σημαντικά ονόματα όπως η Λυδία Κονιόρδου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ακόμα και με την "δύσκολη" τηλεοπτικά Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συνεντεύξεις που άλλες κυρίες της πρωινής ζώνης θα έτρεμαν και στην ιδέα. Επίσης, την περίοδο της καραντίνας η εκπομπή της είχε αλλάξει ύφος, αφήνοντας πίσω την ψυχαγωγία και δίνοντας χώρο στην ενημέρωση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, μπορεί άνετα να σταθεί και μόνη της και ο ΣΚΑΪ την πιστεύει πολύ. Ήδη σχεδιάζεται μεγάλο support μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που είναι και ο άνθρωπος στον οποίο ουσιαστικά οφείλεται η έλευσή της από την Κρήτη στο Φάληρο.