Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Μαρία Μπεκατώρου: Η μεγάλη νικήτρια της σεζόν!

Όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα το τηλεοπτικό τοπίο είναι δύσκολο να κάνουμε λόγο για κερδισμένους και χαμένους ή για βασίλισσες και βασιλιάδες. Ένας "ακίνδυνος", όμως, χαρακτηρισμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι αυτός του "νικητή" και της "νικήτριας".

Ο τίτλος, λοιπόν, της νικήτριας της τρέχουσας σεζόν που οδεύει προς το τέλος της απονέμεται με ευκολία στην Μαρία Μπεκάτωρου! Η Μαρία τόλμησε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αναλάβει την παρουσίαση ενός καθημερινού τηλεπαιχνιδιού, να πάει κόντρα στην μέχρι τότε τηλεοπτική εικόνα της και της "βγήκε". Το "Still Standing" που διανύει την δεύτερη σεζόν του και έχει πάρει δικαιολογημένα το πράσινο φως για τρίτη, σημειώνει λαμπρή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της προτίμησης των τηλεθεατών.

Η μεγάλη έκπληξη, βέβαια, ήταν η επιστροφή του "Your face sounds familiar"! Στην τέταρτη χρονιά του έμοιαζε "κουρασμένο" και "βαρύ", με την προοπτική πέμπτης χρονιάς να φαίνεται απίθανη. Κι όμως! Το σόου μεταμφιέσεων επέστρεψε φέτος στους δέκτες μας, έχοντας κάνει ολική επαναφορά, με μια ομάδα από ταλαντούχους διαγωνιζόμενους, μια κριτική επιτροπή που έδεσε εκπληκτικά και την Μαρία να παρουσιάζει αυτή την εκπομπή και η ευτυχία της "φτάνει" στον τηλεθεατή. Την ώρα που τρίζει ο θρόνος διάφορων βασιλισσών, η "Σταχτοπούτα" της μικρής οθόνης ανεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην πρώτη θέση στο βάθρο των νικητών.

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η Μαρία Μπεκατώρου αντικατοπτρίζεται και στο νέο της συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, με την συνεργασία τους να ανανεώνεται για την επομένη χρονιά και τα σχέδια για το μέλλον να είναι πολλά.