Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Τηλεοπτικό πισωγύρισμα για την Ευαγγελία Αραβανή;

Η τηλεοπτική πορεία της Ευαγγελίας Αραβανή τα τελευταία χρόνια κινείται ανοδικά, με τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας να την εμπιστεύονται και να της αναθέτουν την παρουσίαση λαμπερών και υποσχόμενων shows.

Το μεγάλο "μπαμ" έγινε με την επιτυχημένη παρουσίαση του "My style rocks" που της έδωσε το εισιτήριο για την παρουσίαση του έκτου κύκλου του "Dancing with the stars". Η φετινή χρονιά την βρήκε στο Open και στην παρουσίαση του υψηλών προδιαγραφών σόου, "Project Runway", που δεν κατάφερε να γνωρίσει στην χώρα μας τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει στο εξωτερικό.

Τώρα, το όνομά της ακούγεται για την παρουσίαση των backstage του "X Factor", που επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του Open με παρουσίαστρια την μοναδική Δέσποινα Βανδή. Ένας ρόλος γνώριμος που έχει υπηρετήσει με επιτυχία και στο παρελθόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σήμερα, έχοντας καταφέρει να γίνει "πρώτο βιολί", μια τέτοια επιστροφή φαντάζει περισσότερο ως ένα τηλεοπτικό πισωγύρισμα παρά ένα βήμα μπροστά στην καριέρα της.