Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Περί Κατερίνας Καινούργιου ο λόγος! Ευτυχείτε;

Το πρωί της Πέμπτης έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του νεοσύστατου Open η Κατερίνα Καινούργιου με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή "Ευτυχείτε". Αλήθεια τώρα, είναι η Πέμπτη ιδανική μέρα για να κάνεις πρεμιέρα; Ας περίμεναν από Δευτέρα που ξεκινά και το υπόλοιπο πρόγραμμα...

Αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα! Βρε Κατερίνα! Τόσες μέρες μας είχες τρελάνει στα insta stories για το πόσο ανυπομονείς για την πρεμιέρα σου και πόσο ενθουσιασμένη είσαι με το νέο σου ξεκίνημα. Εγώ πάλι δεν είδα ούτε αυτόν τον ενθουσιασμό, ούτε την ανυπομονησία σου.

Σαν "Tv media" έχουμε στηρίξει πολλάκις την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά... Την πρώτη μέρα στον αέρα έμοιαζε με "πρωτάρα". Αγχωμένη, άνευρη και χωρίς ένταση. Τα πράγματα έγιναν λίγο χειρότερα την Παρασκευή που η όμορφη παρουσιάστρια φαινόταν επηρεασμένη από το ραβασάκι της Nielsen. Το καλό/κακό με την Κατερίνα είναι ότι δεν μπορεί να κρυφτεί από τον τηλεθεατή. Ότι νιώθει, βγαίνει στον φακό.

Οι πρώτες μέρες (ίσως και οι πρώτες εβδομάδες) δεν θα είναι αντιπροσωπευτικές! Το κανάλι μετά από ένα μήνα αδράνειας, ξαφνικά ένα απόγευμα μίας Τετάρτης άναψε τις μηχανές. Οι τηλεθεατές δεν θα έρθουν δια μαγείας. Θέλει χρόνο και υπομονή. Και αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά η παρουσιάστρια του Open, μιας και το ξεκίνημά της στο Epsilon ήταν αντίστοιχο. Κατερίνα κούλαρε και απόλαυσέ το!