Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Tv media news: Συμπληρώνονται τα πάνελ των εκπομπών εν όψει της νέας σεζόν!

Η νέα τηλεοπτική χρονιά είναι προ των πυλών και σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς επικρατεί αναβρασμός για το στήσιμο του fresh προγράμματός τους. Παλιές και νέες εκπομπές ετοιμάζονται να βγουν στον αέρα και πρόσωπα πάνε κι έρχονται για μία θέση στα... πάνελ!

Θέση και αυτή την χρονιά σε πάνελ θα έχουν παίχτες του "Survivor"! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα βρίσκεται στην παρέα της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ κάθε Σαββατοκύριακο, αντικαθιστώντας την Τζώρτζια Γεωργίου που μετακομίζει στην "Φωλιά των Κου Κου".

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται να έχει συμφωνήσει με το Epsilon και θα βρεθεί στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου τα πρωινά του Σαββαοκύριακου. Άλλος ένας παίχτης του "Survivor" που θα βρεθεί σε εκπομπή του Σαββατοκύριακου είναι ο Χάρης Γιακουμάτος, που πιθανότατα θα βρίσκεται στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Και αφού είμαστε στον Alpha, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και του Γρηγόρη Γκουντάρα, θα συμμετέχουν ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς και η ορμώμενη από το πρωινό της Φαίης Σκορδά, Τζένη Μελιτά.