Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Tv media news: Καμία Δρούζα, ο ρόλος του Άκη στον Alpha, ο αδικημένος Πάτρας και το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1!

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και είναι η περίοδος αυτή που τα τηλεοπτικά σενάρια "δίνουν και παίρνουν". Τι ισχύει και τι όχι; Το "Tv media" έχει τις απαντήσεις!

Μια είδηση που με έκανε να γελάσω δυνατά είναι αυτή που θέλει την Άννα Δρούζα να παίρνει την θέση της Τατιάνας Στεφανίδου στο Έψιλον. Ποια Άννα Δρούζα; Πού την θυμήθηκαν; Που με ότι έχει καταπιαστεί τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια, απέτυχε παταγωδώς! Ότι δηλαδή, αφήνουν ένα brand σαν την Στεφανίδου για να πάρουν ένα καμένο χαρτί όπως η Δρούζα; Ε, όχι!

Ο Άκης Πετρετζίκης πάει στον Alpha, αλλά όχι στην Ελένη Μενεγάκη. Ο Άκης συμφώνησε για την κριτική επιτροπή του "Bake off", κόνσεπτ που ο ίδιος είχε προτείνει στο κανάλι, και για μια εκπομπή όπως το "Kitchen Lab", που παρουσίασε με επιτυχία την τρέχουσα σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μιας και ανέφερα την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της και στην στήλη της μαγειρικής παραμένει κανονικά ο Γιώργος Παπακώστας, με τον όποιο η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα. Ήδη, παρουσιάστρια και σεφ κάνουν σχέδια για τις συνταγές που θα μας παρουσιάσουν τη νέα χρονιά.

Για άλλη μια φορά μέσα από το "Tv media", θα στηρίξω τον αδικημένο τηλεοπτικά Θανάση Πάτρα. Έναν από τους πιο διαβασμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της ελληνική τηλεόρασης. Έναν άνθρωπο που μπορεί να κρατήσει ολομόναχος μια εκπομπή, όπως έκανε με την εκπομπή "Τα λέμε" στο Έψιλον. Οι συνεντεύξεις που έκανε μέσα από την εν λόγω εκπομπή γίνονταν αμέσως θέμα σε όλα τα sites και blogs. Σήμερα, ο Θανάσης βρίσκεται στην συχνότητα του Νέου Καναλιού και παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα την πρωινή εκπομπή "Live Weekend" παρέα με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ξεκινάει στις αρχές Ιουλίου το "Καλοκαίρι Μαζί" στον ΑΝΤ1 με την Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη. Οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν όσο τίποτα να πετύχει η συγκεκριμένη συνταγή και, γιατί όχι, από τη νέα σεζόν η ομάδα του καλοκαιρινού πρωινού να αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, που πλέον δεν προορίζεται για την Δούκισσα Νομικού.