Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ναταλία Γερμανού: Το παρασκήνιο πίσω από τον ρόλο της στο "Star Academy"!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από την συχνότητα του Ε το "Star Academy". Στο τιμόνι της παρουσίασης του σόου, παρά τις διαρροές για πρόσωπο-έκπληξη, βρέθηκε τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης...

Προσωπικά απογοητεύτηκα με την επιλογή, μιας και κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως η Ναταλία Γερμανού θα ήταν η παρουσιάστρια. Και μακάρι δηλαδή να ήταν! Η παρουσία του Μένιου δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, με τους χρήστες των social media να δίνουν ρεσιτάλ σχολιασμού.

Πάντως το όνομα της Ναταλίας είχε πράγματι κλειδώσει για την παρουσίαση, άλλο που τελικά την είδαμε στην κριτική επιτροπή! Φαίνεται, λοιπόν, να υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνσή της... Για του λόγου του αληθές, το site του "Star Academy" την ημέρα της πρεμιέρας ανέφερε την Γερμανού ως παρουσιάστρια μαζί με τον Φουρθιώτη.

Ως επίσημη θέση παρουσιάζεται πως ήταν αποκλειστικά δική της απόφαση να αναλάβει τον ρόλο του κριτή, παρά αυτόν της παρουσιάστριας. Σε ότι αφορά στην τηλεθέαση κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, συγκεντρώνοντας στο σύνολο 14,5% και 14,3% στα νεανικά κοινά. Την τηλεθέαση για τα καθημερινά επεισόδια καλύτερα να μην την αναφέρουμε.