Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Ολοκληρώνεται το "Spata Live"; Αλλαγές στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1!

Το "Spata Live" ξεκίνησε στις αρχές Νοέμβρη στον ΑΝΤ1 με τους καλύτερους οιωνούς. Στην πορεία, όμως, κάτι χάλασε... Ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής; Ολοκληρώνεται πρόωρα ή συνεχίζει μέχρι το τέλος της σεζόν;

Το πιθανότερο σενάριο, μετά και τις δηλώσεις Καλημέρη, θέλει την εκπομπή να κλείνει πρόωρα τον σύντομο κύκλο της. Προσωπικά, θεωρώ πως το κανάλι δεν στήριξε ποτέ την εκπομπή αλλά ούτε και τους παρουσιαστές, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαίρη Συνατσάκη.

Η εκπομπή, χωρίς να το πάρει είδηση σχεδόν κανείς, συρρικνώθηκε σε ακραίο σημείο. Δεν μένει στον αέρα ούτε για μία ώρα. Ξεκινά στις 4 (αρχικά στις 15:45) και ενώ στις πληροφορίες αναφέρεται ότι ολοκληρώνεται στις 17:30, λίγα λεπτά μετά τις 5 έχει τελειώσει.

Η ομάδα, από την αρχή το λέγαμε, ήταν σκέτη απελπισία! Άνευρη, χωρίς σχόλιο, χωρίς χημεία... Η Μαίρη, αν και φαινόταν ότι το έχει, χάθηκε. Μόνο ο Δημήτρης κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει καλύτερος σαν παρουσιαστής.

Ο ΑΝΤ1 ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ!

Ο ΑΝΤ1 στις 29 του μήνα σχεδιάζει ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμά του. Το δελτίο ειδήσεων μετακινείται στις 7 το απόγευμα και στις 8 θα παίζει η νέα καθημερινή σειρά "Δίδυμα Φεγγάρια". Lead in στο δελτίο θα δίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την μαγειρική του εκπομπή (17:45). Η σειρά "Χωρίς Εσένα", που έπαιζε στις 7, φαίνεται να μετακινείται στις 16:30 και μετά θα ακολουθεί το σύντομο απογευματινό δελτίο ειδήσεων στη νοηματική. Τα περιθώρια, λοιπόν, στενεύουν επικίνδυνα για το "Spata Live"... Αν δεν καταφέρει να ανεβάσει στροφές το προσεχές διάστημα, δεν θα έχει θέση στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.