Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Όλη η showbiz παίζει μπάσκετ για το "Χαμόγελο του παιδιού"!

Έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ θα παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο κλειστό "Α. Παπανδρέου" του Περιστερίου! Αρκετοί επώνυμοι από τον χώρο του τραγουδιού και της τηλεόρασης, θα αναμετρηθούν σε έναν ιδιαίτερο αγώνα μπάσκετ για έναν πολύ καλό σκοπό. Τα έσοδα από τον αγώνα πρόκειται να δοθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού".

Από τον χώρο της μουσικής συμμετέχουν: Βαλάντης, Βασίλης Δήμας, Bo, Γιάννης Βαρδής, Γιάννης Αλεξόπουλος, Γιώργος Λιανός, Δημήτρης Καραδήμος, Θάνος Πετρέλης, Kings, Κυριάκος Κυανός, Κωνσταντίνος Νάζης, Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Βουρλιώτης, Πάνος Καλίδης, Στέλιος Λεγάκης, Στέφανος Δημοσθένους, REC και Χρήστος Μενιδιάτης.

Από τον χώρο των media θα είναι: Βαγγέλης Περρής (παρουσιαστής), Βαλεντίνο (ραδιοφωνικός παραγωγός- dj) μαζί με τη Σάσα Μπάστα, Γιώργος Μανίκας (μοντέλο), Δημήτρης Ουγγαρέζος (παρουσιαστής), ο Θανάσης Ασπρούλιας (αθλητικός δημοσιογράφος), Θανάσης Τσεκούρας (dj), Θοδωρής Ρωμανίδης (ηθοποιός), Κώστας Φραγκολιάς (μοντέλο-παρουσιαστής), Παναγιώτης Πετράκης (ηθοποιός) και Στέλιος Κρητικός (ηθοποιός).

Ελάχιστη είσοδος 5 ευρώ. (Όποιος θέλει μπορεί να ενισχύσει με ακόμα μεγαλύτερο ποσό από αυτό).

Λία Χριστοδούλου