Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Επίσημο! H Δούκισσα Νομικού παρουσιάζει την Joy πλευρά της ζωής στον ΑΝΤ1!

Το JOY έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού, σε μία νέα, συναρπαστική συνεργασία! Η Δούκισσα αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας και μας ξεναγεί στην πιο χαρούμενη πλευρά της ζωής, γεμάτη χαμόγελο και αισιοδοξία.

Γρήγορο, φρέσκο, πολυθεματικό, χρηστικό, το JOY είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Για να χαλαρώσει, να ενημερωθεί, να μάθει όσα θέλει για τις αγαπημένες του δραστηριότητες και γιατί όχι; Να γελάσει!

Μαζί με την Δούκισσα, μία εξαιρετική ομάδα νέων ανθρώπων, καταξιωμένων στο χώρο τους, ετοιμάζει τα πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες όπως: Μόδα, Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, BeautyTips, Fitness, Hollywoodnews, CityLife και πολλά ακόμα.

Και το JOY δεν σταματά εδώ! Η Δούκισσα Νομικού συναντά τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους και καταφέρνει να αναδείξει τη JOY πλευρά τους μέσα από μία ξεχωριστή συζήτηση.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής βρίσκονται η Ανθή Βούλγαρη και η Νίκη Παγιατάκη, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Γαλανούλης, την διεύθυνση παραγωγής ο Γιάννης Σαρρής, υπό τις οδηγίες του αρχηγού του Joy και executive producer, Δημήτρη Αργυρόπουλου.