Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοδική πορεία για το κανάλι Ε!

Με μεγάλη άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης έκλεισε η εβδομάδα Δευτέρα 21 έως Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, για το κανάλι EPSILON, που στο γενικό σύνολο του κοινού, έκανε κατά μέσο όρο 8,1%. Με την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν το κανάλι αποκτά ακόμα περισσότερους τηλεθεατές, κερδίζοντας έτσι σημαντικό έδαφος στα εβδομαδιαία μερίδια των σταθμών.

Με τις λαμπερές πρεμιέρες των εκπομπών "Στα καλά καθούμενα" με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, "Αποκαλυπτικά" με το Μένιο Φουρθιώτη και "ΑΝΝΙΤΑgr" με την Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακο 26-27/09, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 10% στο γενικό σύνολο. Το ζωντανό πρόγραμμα του Ε προτίμησαν να δουν οι τηλεθεατές, ανεβάζοντας τα νούμερα της τηλεθέασης κατά 5,6% μονάδες, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Μεγάλο μέρος από το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού συγκεντρώνει και το καθημερινό πρόγραμμα του Ε που εμφάνισε σημαντική άνοδο την εβδομάδα Δευτέρα 21 έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

Το ζωντανό πρόγραμμα του Ε ολοκληρώθηκε και είναι εδώ για να σας κρατήσει συντρόφια, με αποκλειστικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία. Το τηλεοπτικό κοινό σταθερά επιλέγει το E TV, που εξακολουθεί να προηγείται του ανταγωνισμού στο σύνολο του κοινού, με τηλεοπτικές παραγωγές υψηλής αισθητικής και περιεχομένου, συνεχίζοντας την πολύ καλή του πορεία.