Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλο το ρεπορτάζ για το "Σπιτάκι" της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Τις τελικές αποφάσεις πήραν σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τα στελέχη του Alpha και ο νέος αρχισυντάκτης του "Σπίτι μου Σπιτάκι μου"Παύλος Σταματόπουλος,για τη νέα σεζόν της πρωινής εκπομπής του καναλιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", η ομάδα έκλεισε πριν λίγη ώρα και είναι η εξής: Νάνσυ Παραδεισανού, Στέφανος Μιλάτος, Πέτρος Κουσουλός, Φλορίντα Πετροτσέλι.

Η εκπομπή φέτος θα έχει και μόνιμη στήλη μαγειρικής την οποία, σύμφωνα και πάλι με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα αναλάβει ο Ανδρέας Λαγός που υπέγραψε πριν λίγη ώρα και βλέπαμε πέρυσι στο "Mega με μία".

Η εκπομπή φέτος απομακρύνεται από το χαλαρό και άνευρο κόνσεπτ που έχουν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου και θα θυμίζει ένα καθαρόαιμο πρωινό πρόγραμμα με την ενότητα των life style θεμάτων και σχολιασμού πρώτη. Όσο για το κομμάτι των συνεντεύξεων ετοιμαστείτε να δείτε μια τελείως διαφορετική Κωνσταντίνα.

Μετά και την αδυναμία της Μαρίας Μπεκατώρου να κάνει την έκπληξη στους πίνακες τηλεθέασης, το τιμ της εκπομπής του Alpha έχει βάλει στόχο μόνο τη πρωτιά. Όσο για ενδεχόμενη προσθήκη του Μουτσινά δίπλα στη Μπεκατώρου, κύκλοι του καναλιού μου είπανε αποκλειστικά πως: "Ο Νίκος έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν σε πρωινό πρόγραμμα ως δίδυμο με μπριόζα συμπαρουσιάστρια με τα γνωστά αποτελέσματα".

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr