Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Το "Tv media" συνεχίζει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη νέα σειρά των Μπέζου-Φιλιππίδη!

Συνεχίζεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, "Μη με σκας", με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη σε σενάριο Ρίσβα-Σακαλή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", η σειρά που τα στελέχη του καναλιού φιλοδοξούν να κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο θα αρχίσει τα γυρίσματα της στο τέλος Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά στο καστ και εκεί οι εκκρεμότητες κλείνουν σιγά σιγά... Στη σειρά έκλεισε μόλις την περασμένη εβδομάδα και ο Κώστας Καζάκος, που θα υποδυθεί τον πάτερα του Φιλιππίδη ενώ αναζητούνται δυο γυναίκες για τους ρόλους της οικιακής βοηθού και της ξαδέρφης του ενός ήρωα. Σε θερμές συζητήσεις βρίσκεται για έναν από τους δυο ρόλους, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε, η Δήμητρα Ματσούκα. Επίσης, η σειρά θα έχει και πολλές γκεστ εμφανίσεις...

Τέλος, σας αποκαλύπτουμε, όπως πάντα πρώτοι, και λεπτομέρειες για τους κεντρικούς ήρωες που είναι ένα γκέι ζευγάρι 60 ετών που μένουν μαζί: Ο Γιάννης Μπέζος θα ακούει στο όνομα "Σωκράτης" και θα είναι συγγραφέας, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ακούει στο όνομα "Αιμίλιος" και θα είναι ο εκδότης.

Μείνετε συντονισμένοι στο "Tv media" για περισσότερες αποκλειστικότητες!

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr