Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η Άννα Ζηρδέλη από το "Πρωινό ΣουΚου" σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο "Tv media"!

Το κεφάτο και χαμογελαστό κορίτσι που μας κράτησε συντροφιά όλο το καλοκαίρι με τηλεοπτικούς γρίφους στο Μακεδονία tv, έρχεται τώρα μέσα από το "Πρωινό ΣουΚου" με πολύ όρεξη και σκοπό να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Ο λόγος φυσικά για την Άννα Ζηρδέλη που λίγο πριν την πρεμιέρα, μιλά αποκλειστικά για όλα στο "Tv media"!

-Νέο επαγγελματικό βήμα. Πώς ήρθε η πρόταση για το "Πρωινό ΣουΚου";
Ήρθε πολύ ξαφνικά αλλά ευχάριστα. Πέρασα από διάφορα δοκιμαστικά και επιλέχτηκα από τους αρμόδιους. Η αλήθεια είναι πως αν και δεν το περίμενα, γιατί οι επιλογές των προσώπων ήταν πολλές, το ήθελα!

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου;
Πετάω! Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για τη θέση και την ευκαιρία αυτή που μου δίνεται. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή τόσο πίσω από τις κάμερες όσο και μπροστά, διότι η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί!

-Πώς είναι η σχέση σου με την Μαρία Μπεκατώρου;
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην αγαπάει την Μαρία! Είναι πραγματικά αυτό που βλέπουμε χρόνια τώρα στην τηλεόραση. Κάθε φορά που συναντιόμαστε γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και ξέρω πως δίπλα της έχω να μάθω πολλά και είναι ιδανική να μου μεταλαμπαδεύσει πράγματα.

-Σε φοβίζει ο ανταγωνισμός;
Ο ΑΝΤ1 ξέρει πολύ καλά τι κάνει! Εάν ξεκινάμε με αυτή τη σκέψη, δεν πάμε πουθενά. Αρχίζουμε στις 9 Μαΐου παιδιά το "Πρωινό ΣουΚου" και ελπίζω να μας αγαπήσετε.