Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Μενεγάκη-Σπυροπούλου: Η σχέση των δύο γυναικών μέσα από φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η δασκάλα και η μαθήτρια που σήμερα δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Οι δύο τους άρχισαν να ψυχραίνονται από την αρχή της φετινής σεζόν, ενώ μέχρι τότε οι σχέσεις τους ήταν άψογες. Διακοπές μαζί, γυμναστήριο μαζί, θέατρο μαζί, σινεμά μαζί, Πρωτοχρονιά μαζί.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο λόγος φαίνεται να είναι η δυσανασχέτηση της νεαρής Κωνσταντίνας όταν στην εκπομπή της Ελένης προβλήθηκε βίντεο με τους νικητές του 2014 και αυτή δεν ήταν στη λίστα.

Εμείς αποφασίσαμε να ξεφυλλίσουμε το φωτογραφικό άλμπουμ της σχέσης τους και σας παρουσιάζουμε τα highlights.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε γενέθλια και η Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλο, ήταν στο πλευρό της. ενώ η παρουσιάστρια την αποθανάτιζε και την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της.

Οι τρεις τους συνήθιζαν να πηγαίνουν παρέα και στο γυμναστήριο.

Εδώ βλέπουμε τις δύο γυναίκες παρέα στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, το περασμένο καλοκαίρι, όπου οι σχέσεις τους ήταν ακόμα άψογες.

Η φωτογραφία αυτή δεν θέλει πολλά σχόλια. Τα πρόσωπα ευδιάκριτα, συνδυασμός-φωτιά. Η ιδιαίτερη παρέα άραξε το σκάφος και απόλυσε τις ομορφιές της Κρήτης.

Από τις πρώτες κοινές τους δημόσιες εξόδους είναι η παραπάνω φωτογραφία, όπου παρέα απόλαυσαν θεατρική παράσταση.

Εδώ και πάλι με τον Ματέο Παντζόπουλο, όταν οι τρεις τους είχαν παρακολουθήσει στον κινηματογράφο την προβολή της ταινίας, ο "Λύκος της Wall Street".