Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η μοναξιά της Μαρίας Σαράφογλου!

Μόνη, χωρίς παρέα και χωρίς κάποιος να ανταλλάξει μια κουβέντα μαζί της καθόταν προχθές το βράδυ η Μαρία Σαράφογλου σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας παρακολουθώντας την παρουσίαση του δίσκου του πρώην διευθυντή της στο μεγάλο κανάλι. Η δημοσιογράφος σαν απομονωμένη είχε επιλέξει ένα από τα τελευταία τραπέζια στον τελευταίο όροφο του βιβλιοπωλείου που γινόταν η παρουσίαση και παρακολουθούσε απορροφημένη από τις σκέψεις της ή από κάτι άλλο, άγνωστο, χωρίς να μιλήσει ή να της μιλήσει κάποιος από τους αρκετούς συναδέλφους της στο Mega που είχαν προσκληθεί στην εκδήλωση!


Κατά τα άλλα η παρουσίαση του δίσκου δεν είχε την αίγλη της παρουσίασης του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε πριν αρκετούς μήνες στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με υψηλού επιπέδου καλεσμένους όπως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος... Αφού αυτή τη φορά τον δημιουργό τίμησαν μόνο συνάδελφοί του – κυρίως από το μεγάλο κανάλι και, όχι πολιτικοί ή άλλοι παράγοντες του τόπου.

Ωστόσο, οι συζητήσεις στα πηγαδάκια σε μεγάλο βαθμό, μονοπωλήθηκαν από τα τεκταινόμενα στο Mega, ενώ δεν έλειψαν και τα "καρφώματα" μεταξύ συναδέλφων! enimerosi24