Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Τι μάθαμε την εβδομάδα που μας πέρασε; Εδώ είμαστε!

Χαθήκαμε μια εβδομάδα αλλά τώρα είμαστε εδώ για να επανορθώσουμε. Τι έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε; Τι κρατάμε και τι ευχόμαστε να ξεχάσουμε.

Δευτέρα: Ξεχωρίζουμε την τηλεθέαση της σειράς "Ταμάμ" που χτύπησε κόκκινο στα νεανικά κοινά και δεν σχολιάστηκε από κανένα site και blog. Η σειρά άγγιξε μέχρι και το 30%. Ευχάριστο που μια καλή κωμική σειρά καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Τρίτη: Η πρεμιέρα του "Hashtag" με ένα στούντιο στο δεύτερο μέρος που μου θύμισε κάτι αλησμόνητες εκπομπές της Βίκυς Μιχαλονάκου. Μαύρο σκοτάδι! Η Ελεονώρα προσπάθησε να κάνει κάτι διαφορετικό μα φαίνεται ξέχασε πως ζούμε στο 2014.

Τετάρτη: Η "Μουρμούρα" πετυχαίνει ακόμα ένα ρεκόρ τηλεθέασης με 40άρι στα νεανικά κοινά και με τους αντιπάλους να παλεύουν να κρατηθούν στο 20%.

Πέμπτη: Η μέρα αυτή ανήκει στο Alpha! Το "σόι σου" και η δακρύβρεχτη εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό και έκαναν περίπατο στους πίνακες τηλεθέασης.

Παρασκευή: Οι "Τρίχες" έπεσαν στα μονοψήφια στο σύνολο και το πάνε για κλείσιμο στα 22 επεισόδια. Η Αγγελική Νικολούλη με το φως στο τούνελ της, έριξε στο σκοτάδι τα "Καρντάσιανς" σε επίπεδο τηλεθέασης.

Αυτά για τώρα! Σύντομα περισσότερα...