Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η "Βαβέλ" του Χάρη Ρώμα πάει Alpha!

Όλο ακούμε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας με τίτλο "Βαβέλ" και ποτέ δεν την βλέπουμε. Συνεχώς είναι στο "τσακ" να μπει σε γυρίσματα, μα όλο προκύπτουν κολλήματα. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, μα φαίνεται πως τελικά δεν μπορεί να τα βρει με τον Γιάννη Λάτσιο και τον ΑΝΤ1.

Έτσι ο Χάρης Ρώμας παίρνει την σειρά του και πάει Alpha! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", το κανάλι της Κάντζας σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξει την σειρά στο πρόγραμμα του από τον Γενάρη του 2015. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και όπως φαίνεται έχει πια βρεθεί η "χρυσή τομή" ώστε να βγει επιτέλους στον τηλεοπτικό αέρα η ταλαιπωρημένη "Βαβέλ".

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για μια σειρά στα πρότυπα του "Μεν και δεν" και του "Κωνσταντίνου και Ελένης", και η ιστορία εξελίσσεται γύρω από τρία αδέρφια. Σίγουροι στο καστ είναι ο Χάρης Ρώμας και η Μαρία Λεκάκη, ενώ παρελθόν αποτελούν πια ο Όθωνας Μεταξάς και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αφού συμμετέχουν σε άλλες τηλεοπτικές δουλειές. Σε συζητήσεις βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, για να αναλάβει τη θέση του Τσιμιτσέλη.

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr