Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Tom Hardy: Πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του BBC, "Taboo"!

Ο Τοm Hardy έρχεται στη μικρή οθόνη και συνεργάζεται με τον Ridley Scott στη μίνι σειρά "Taboo".

Ο Scott θα είναι υπεύθυνος παραγωγής ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Steven Knight. Τα 8 ωριαία επεισόδια του Taboo θα ακολουθούν τον James Keziah Delaney (Hardy), έναν πανούργο λάτρη της περιπέτειας που επιστρέφει από την Αφρική με 14, ύποπτης ανάκτησης, διαμάντια και στόχο να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του. Όλα αυτά διαδραματίζονται το 1813 και καταγράφεται η προσπάθεια του Delaney να χτίσει μια εμπορική και ναυτική αυτοκρατορία, γεγονός που τον τοποθετεί στη μέση του πόλεμου Βρετανίας και Αμερικής.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, το "Taboo" είναι "μια δραματική σειρά σήμα κατατεθέν για αυτή τη γενιά, ένα κράμα ορθολογικής και αντισυμβατικής εξιστόρησης." Ο Knight με τη σειρά του, παρουσίασε τον πρωταγωνιστή ως ένα άτομο βαθιά μπλεγμένο και με πολλά ελαττώματα, του οποίου ο μεγαλύτερος αγώνας θα είναι ενάντια στην East India Company που τον καιρό εκείνο ήταν το αντίστοιχο της CIA, της NSA και όλων των πανίσχυρων πολυεθνικών μαζί.

Η νέα σειρά βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιστορία του Hardy και του πατέρα του. Η παραγωγή θα γίνει για το BBC One και η Sonar Entertainment θα αναλάβει τη διανομή εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. insidetv.gr