Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Μαζεύουν υπογραφές κατά του νέου Batman, Ben Affleck!

Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της Warner Bros ότι ο Ben Affleck θα είναι ο επόμενος Batman.

Αυτή η επιλογή της εταιρείας παραγωγής προκάλεσε την αντίδραση χιλιάδων φανατικών θαυμαστών του υπερήρωα της Gotham City, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο 41χρονος ηθοποιός δεν είναι "αρκετός" για να υποδυθεί τον Άνθρωπο Νυχτερίδα.

Μάλιστα, συγκεντρώνουν υπογραφές μέσω της ιστοσελίδας change.org, μήπως καταφέρουν και αλλάξουν την απόφαση της Warner Bros.

Στην αίτηση, διακρίνεται ένα μεγάλο ΟΧΙ στη φωτογραφία του Ben Affleck και στη συνέχεια αναφέρονται οι λόγοι που ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίνεται ακατάλληλος για τον ρόλο.

Πενήντα χιλιάδες άτομα -μέχρι στιγμής- συμφωνούν ότι ο Affleck δεν έχει το απαιτούμενο ταλέντο για να αποδώσει πειστικά τον Batman. Επίσης, δεν είναι αρκετά... τρομακτικός.

Τον προηγούμενο μήνα η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι στο σίκουελ του "Man of Steel" ο Clark Kent -ο Henry Cavill θα υποδυθεί για δεύτερη φορά τον Superman- θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Bruce Wayne.

Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί, όμως έχει γίνει γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.