Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Μόνο ο Γιώργος και η Φαίη πάνε ΑΝΤ1! Πώς θα είναι το πρωινό τους; Τι θα κάνει η Σταματίνα; Ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος και η Φαίη πάνε ΑΝΤ1 μόνοι τους. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άκης Πετρετζίκης και η Βίκυ Παγιατάκη μένουν πίσω.

Η εικόνα που θα δούμε στον ΑΝΤ1 θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του Mega. Θα είναι σαν επιστροφή του "Πρωινό ΑΝΤ1 Παρέα" με τον Γιώργο και την Φαίη να αντικαθιστούν τον Χρήστο και τη Σίσσυ. Η εκπομπή θα παίρνει πάσα από τον Γιώργο Παπαδάκη στις δέκα, όπως και τότε. Στην αστρολογία σταθερά η Λίτσα Πατέρα και στην μαγειρική η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Την επιτυχία όμως η εκπομπή την γνώρισε με άλλη δομή. Θα καταφέρουν τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα με τη νέα τους ομάδα;

Στο Mega είχαν δημιουργήσει ένα πιο οικογενειακό κλίμα. Τώρα αυτό το κλίμα χάνεται και πρέπει να βρεθεί από την αρχή. Tο πάνελ θα ανανεωθεί, ενώ υπάρχει ερωτηματικό για την παρουσία της Σάσας Σταμάτη.

Ένα πολύ πιθανό σενάριο σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί το "Fthistv", είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναλάβει σημαντικό ρόλο στη νέα πρωινή εκπομπή. Όχι πάνελ, αλλά συμπαρουσιάστρια. Ο ΑΝΤ1 την θέλει στο δυναμικό του και οι σχέσεις τους είναι άψογες.

Σε ότι αφορά τον Δήμητρη παραμένει στο Mega με τηλεπαιχνίδι και ο Άκης αν δεν υπάρξει πρωινό με δική του εκπομπή μαγειρικής.