Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

TV VOICE #9: Είναι η Ελένη και μόλις επέστρεψε!

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης ανοίγοντας για φέτος την μεσημεριανή εκπομπή της. Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα με διττή σημασία. Θετικά και αρνητικά.

Θετικά. Κάτι που κερδίζει, προφανώς δεν το αλλάζεις. Αυτό όπως φαίνεται ακολούθησε η Ελένη Μενεγάκη και φέτος, γιατί γενικά δεν είναι άνθρωπος των μεγάλων αλλαγών.

Αρνητικά. Δεν άλλαξαν ούτε τους τίτλους αρχής. Τόσες υπέροχες φωτογραφίες έβγαλε φέτος η Ελένη, δεν μπορούσαν να κάνουν κάποιες αλλαγές;;; Δεν μου άρεσε που δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Σε όλες τις υπόλοιπες εκπομπές όλο και κάτι άλλαξαν, στην "Ελένη" γιατί όχι; Λίγο το τραπέζι που κάθεται το πάνελ (?) ή οι πολυθρόνες που κάθεται η παρουσιάστρια με τον εκάστοτε καλεσμένο (?). Και το τονίζω! Δεν μιλάω για μεγάλες αλλαγές! Ξέρω πως υπάρχει κρίση. Μιλάω για απλές τονωτικές ενέσεις.

Μοναδική τονωτική ένεση η κουζίνα. Ο αγαπημένος χώρος της Ελένης μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Καλλίδη. Πιο μοντέρνα και εντυπωσιακή με τα δοκιμασμένα βέβαια περσινά χρώματα, οινοπνευματί-πορτοκαλί.

Άκρως πετυχημένη η επιλογή για πρώτη καλεσμένη η νεοαφιχθείσα στο κανάλι Αγγελική Νικολούλη, αλλά και ο Κώστας Μαρτάκης που παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι.

Θοδωρής, Γρηγόρης και Άση, σταθερές αξίες. Μοναδική η Κατερίνα Ζαρίφη που επέστρεψε. Πετυχημένες επιλογές η Αντωνία Καλλιμούκου και Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Αυτά για τώρα! Εννοείται πως θα υπάρξει συνέχεια!