Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το πάρτι του Μπομπ Σφουγγαράκη στην Waterland!

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ ΣΤΗN WATERLAND! 

Το καλοκαιρινό πάρτι του Μπομπ Σφουγγαράκη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με απίστευτη επιτυχία!

Το Σάββατο 30/6 το Nickelodeon βρέθηκε στην Waterland και υποδέχτηκαν μαζί το καλοκαίρι με το πιο ξέφρενο πάρτι του Μπομπ Σφουγγαράκη! Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Nickelodeon φόρεσαν τα μαγιό τους και το πιο καλοκαιρινό τους χαμόγελο και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πιο διασκεδαστικής υδάτινης εμπειρίας! Χρώμα, χαρά, μουσική, χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα έστησαν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό! Το πάρτι τα είχε όλα μπαλόνια, δωράκια, εκπλήξεις, βουτιές και παιχνίδια στον ήλιο και μια απίθανη γιορτινή ατμόσφαιρα!

Στις 12.00 στη σκηνή ανέβηκε ο Χρήστος Κούτρας καλωσορίζοντας και προετοιμάζοντας τον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει στο μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Αμέσως μετά οι Nickdancers, από τη χορευτική ομάδα Ladies and Gents Junior, εμφανίστηκαν όλοι μαζί και παρέα με το κοινό φώναξαν με όλη τους τη δύναμη τον Μπομπ να έρθει κοντά τους! Ο αγαπημένος star μικρών και μεγάλων ανταποκρίθηκε και εμφανίστηκε στη σκηνή ενώ τραγούδησε και χόρεψε το διάσημο «Σφουγγαροχορό» ξεσηκώνοντας τους πάντες!

Ακολούθησαν πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια με τους μικρούς μας φίλους να ανεβαίνουν στη σκηνή του Nickelodeon. Οι χορευτές εμφανίστηκαν και πάλι, ξεσηκώνοντας το κοινό στους ρυθμούς των αγαπημένων Victorious και Big Time Rush. Στη συνέχεια όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους Μπομπ Σφουγγαράκη βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με τις πιο κεφάτες πόζες τους! Με διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του event, 5 νικητές κέρδισαν 5 απίθανα trolley bag Μπομπ Σφουγγαράκης και 1 νικητής ένα πλήρες summer set για την παραλία φυσικά με τον αγαπημένο χαρακτήρα, Μπομπ Σφουγγαράκη!

Στο τέλος όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και έκλεισαν αυτή τη μοναδική γιορτή με χορό, καλοκαιρινή διάθεση, κολύμπι, βουτιές και ανυπομονησία για το επόμενο μεγάλο πάρτι με περισσότερη διασκέδαση, μουσική και εκπλήξεις όπως μόνο το Nickelodeon ξέρει να διοργανώνει!