Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Το δεύτερο επιτυχημένο πάρτι του Nickelodeon!

Το καλοκαιρινό πάρτι του Μπομπ Σφουγγαράκη πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με απίστευτη επιτυχία!

Το Σάββατο 23/6 και την Κυριακή 24/6 το Nickelodeon παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ Kid πραγματοποίησαν στη Μαρίνα Φλοίσβου το πιο ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι με τεράστια προσέλευση! Οι φίλοι του Nickelodeon ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν εκεί από νωρίς. Χρώμα, χαρά, μουσική, χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα αποτελούσαν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό! Το πάρτι τα είχε όλα: Ξυλοπόδαρο, μπαλόνια, δωράκια, εκπλήξεις από το NOYNOY KID και μια απίθανη γιορτινή ατμόσφαιρα!

Στις 18.00 στη σκηνή ανέβηκε ο Χρήστος Κούτρας καλωσορίζοντας και προετοιμάζοντας τον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει! Αμέσως μετά οι Nickdancers, από τη χορευτική ομάδα Ladies and Gents Junior, εμφανίστηκαν όλοι μαζί και παρέα με το δυναμικό κοινό φώναξαν με όλη τους τη δύναμη τον Μπομπ να έρθει κοντά τους! Ο αγαπημένος star μικρών και μεγάλων ανταποκρίθηκε και εμφανίστηκε ση σκηνή ενώ τραγούδησε και χόρεψε το διάσημο «Σφουγγαροχορό» ξεσηκώνοντας τους πάντες!

Ακολούθησαν πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια με τους μικρούς μας φίλους να ανεβαίνουν στη σκηνή για παίξουν τρελοζωγραφική, puzzle με δεμένα ματάκια και άλλα πολλά! Οι χορευτές εμφανίστηκαν και πάλι χορεύοντας στους ρυθμούς των αγαπημένων Victorious και Big Time Rush! Στη συνέχεια όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους Μπομπ Σφουγγαράκη βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με τις πιο κεφάτες πόζες τους!

Στο τέλος όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και έκλεισαν αυτή τη μοναδική γιορτή με χορό, μεγάλο χαμόγελο και ανυπομονησία για το επόμενο μεγάλο πάρτι με περισσότερη διασκέδαση, μουσική και εκπλήξεις όπως μόνο το Nickelodeon ξέρει!
info: Αυτό το Σάββατο 12-2 πάρτι στη Θεσσαλονίκη στη Waterland!