Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

TV VOICE #5: Θα χορέψει η Ευρώπη το χορό της Ελευθερίας;

EUROVISION GREECE
Oh oh Oh oh Oh, Oh oh Oh oh Oh
You make me dance, dance like a maniac
Oh oh Oh oh Oh, Oh oh Oh oh Oh
You make me want your Aphrodisiac

Για να δούμε λοιπόν...Θα χορέψει η Ευρώπη στον ρυθμό του Aphrodisiac και θα δώσει στην Ελευθερία το εισητήριο για τον τελικό της Eurovision το Σάββατο; 

Τα προγνωστικά θέλουν την Ελευθερία να περνάει στον τελικό με ιδιαίτερη άνεση και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα κατακτήσει την πρωτιά στον πρώτο ημιτελικό.

Είδαμε και το φόρεμα -πρώτα μέσα από το Tv media- το οποίο εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Ωραίες αποχρώσεις κοραλί και σκούρο μπλε που παραπέμπουν στον βυθό της θάλασσας. Βγάζει όλο το στήσιμο μια ωραία αίσθηση όχι όμως ικανή να μας φέρει την πρώτη θέση, την οποία δεν θέλουμε κιόλας. Μέσα στην δεκάδα! Έτσι για να μην χαλάσουμε την παράδοση των τελευταίων 7 ετών.

Η χορογραφία πάντως δεν μου αρέσει καθόλου! Καθόλου όμως. Χωρίς κορύφωση...χωρίς ένταση...

Κλείνοντας να πω σε όλους τους δημοσιογράφους και κανάλια: "Όσο βρίσατε και θάψατε τέλος. Ας στηρίξουμε την Ελευθερία τουλάχιστον όσο είναι στο Μπακού. Μετά κάντε ότι θέλετε...Νισάφι πλέον!"

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να περάσουμε στον τελικό του Σαββάτου! Καλή επιτυχία στην Ελευθερία και σε όλη την ελληνική αποστολή (που δεν είναι και μεγάλη).