Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σώθηκε για άλλη μια φορά η Ρία Αντωνίου!

Το δικό της Βατερλό παραλίγο να ζήσει το βράδυ του Σαββάτου η Ρία Αντωνίου που βρέθηκε μαζί με τον παρτενέρ της υποψήφια για αποχώρηση από το ιταλικό Dancing with the stars. Τελικά όμως φαίνεται ότι το χαμόγελο της ξανθιάς καλλονής και οι εκρηκτικές της καμπύλες έκαναν το κοινό να την ψηφίσει και να την κρατήσει στο παιχνίδι.

Η Ρία Αντωνίου με ένα αποκαλυπτικό ροζ μίνι φόρεμα χόρεψε ένα τσα τσα τσα κατώτερο των προσδοκιών του κοινού. Και μπορεί να προσπάθησε να καλύψει τα λάθη της με το εκτυφλωτικό της χαμόγελο φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε και η ψήφος του κοινού την έφερε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση.

Παρά την απογοήτευσή της η Ελληνίδα καλλονή κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και να αντιμετωπίσει τα σχόλια της κριτικής επιτροπής που για μία ακόμα φορά ήταν αποκαρδιωτικά.
Με 41% σώθηκε η Ρία! (11/02)
Πάντως στο τέλος η Ρία τα κατάφερε. Ο Thomas Degasperi και η Natalia Maidiuk αποχαιρέτησαν το παιχνίδι και η Ρία παρά την μάλλον κακή εμφάνιση που έκανε με το τσα τσα τσα...βάζει πλώρη για τον τελικό του παιχνιδιού.