Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Δεν είναι ακόμα τίποτα οριστικό για το "Chart show"!

Από το πρωί ακούγονται διάφορα σενάρια σχετικά με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Chart show". Φήμες θέλουν την εκπομπή να μπαίνει στο συρτάρι προκειμένου να μην συγκρουστεί με το μεγαθήριο "Dancing on ice". Αυτό όμως θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν κι άλλα επεισόδια στο συρτάρι εκτός αυτών που ήδη είναι μαζεμένα. Επομένως όποτε και να βγει ξανά στον αέρα δεν θα έχει την ίδια ανταπόκριση καθώς τα επεισόδια θα έχουν παλιώσει. Και αν όντως είναι αυτό το σκεπτικό των Γερμανών τότε δεν θα βγει ούτε μετά το Γενάρη καθώς τότε θα υπάρχουν δύο μεγάλα show. Τόσο το "DWTS 3" όσο και το "Just the 2 of us".

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι! Τουλάχιστον σύμφωνα με την Ναταλία Γερμανού. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας είπε τα εξής: "Διάβασα κι εγώ για τις φήμες σχετικά με την εκπομπή αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είναι ακριβώς έτσι..."
Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο "Tv media" η εκπομπή δεν θα μείνει στο συρτάρι απλά θα μειώσει την συχνότητα της προβολής της. Υπάρχει λοιπόν η σκέψη η εκπομπή να γίνει από εβδομαδιαία, μηνιαία. Τίποτα όμως ακόμα δεν είναι οριστικό και επίσημο.