Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πρωινό ΑΝΤ1: Οι πρώτες εντυπώσεις! + video

"ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ"
Στάζουμε λίγο φαρμάκι, αλλά όχι κακοπροαίρετα! Απλά περιμένουμε τα καλύτερα!
Ξεκινάω να βλέπω "Πρωινό ΑΝΤ1"! 
@ Στο διάστημα 7-10 παρακολουθώ τον Γιώργο Παπαδάκη και σκέφτομαι: "Καλημέρα Ελλάδα"! Εκτός από το σκηνικό δεν παρατηρώ καμία ουσιαστική αλλαγή.
@ Στις 10 εμφανίζεται ο Χρήστος και η Σίσσυ. Μας συστήνουν την ομάδα τους αλλά και πάλι νιώθω πως βλέπω μια εκπομπή σαν την περσινή. Ίδια σκηνοθεσία, ίδια τα φώτα, τα χρώματα...

Να σημειώσουμε βέβαια την εξαιρετική χημεία που έχει ο Χρήστος με την Σίσσυ. Φαίνεται πως υπάρχουν όλα τα θετικά στοιχεία για ένα δεμένο δίδυμο. 
Η ατάκα της πρεμιέρας: Χρήστος Φερεντίνος: "Ο Λιάγκας είναι μόνος του στον καιρό, εμείς είμαστε τρεις και θα τα δώσουμε όλα!"

Εντοπίζουμε κάποια κενά ακόμα στην ροή της εκπομπής αλλά είναι αρχή! (π.χ η Αργυρώ ήθελε ναι μεν να είναι μόνη της, αλλά μας φάνηκε πως δεν είναι τόσο έμπειρη για να συμβεί αυτό. Η στήλη της είχε πολλά κενά, ζητούσε συνέχεια συγνώμη, μπέρδευε τα λόγια της. Προκαλούσε στον τηλεθεατή άγχος και το παρακινούσε στο ζάπινγκ. Καλό θα ήταν να έχει κάποιον στο πλευρό της.)

Καλύτερη στιγμή της εκπομπής η ώρα του τραπεζιού! (λίγο μικρό για τόσα άτομα) Μας άρεσαν πολύ τα θέματα αλλά κάτι μας έφταιγε στα πλάνα. Σε όλα τα "προβληματάκια" βέβαια υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Στα θετικά να σημειώσουμε το πολύ μεγάλο σκηνικό της εκπομπής, (αν και ζαλίζει λίγο) ενώ στα αρνητικά πως μια σοβαρή είδηση, τα άστρα και η μαγειρική παρουσιάζονται με τα ίδια γραφικά απλά με μια αλλαγή στο χρώμα του σήματος.
(Έναρξη Παπαδάκη: http://www.youtube.com/watch?v=5v8GrgiQ7W4&feature=player_embedded
Έναρξη Χρηστίδου-Φερεντίνου: http://www.youtube.com/watch?v=KPl5TcvaErs&feature=player_embedded)