Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δύσκολη η κατάσταση στο Alter! Σε τέλμα οι εργαζόμενοι!


Ένας διάλογος ξεκίνησε στο facebook μεταξύ εργαζομένων του καναλιού του Alter σχετικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι. (Θα προτιμήσω να μην αναφέρω τα ονόματα των εργαζομένων, απλά θα μεταφέρω κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να γίνουν γνωστά )


-"Ο,τι κ αν κάναμε.. Ό,τι προσπαθήσαμε.. Το μόνο που πήραμε.. Ήταν υποσχέσεις.. Εμείς, βάζουμε τις ζωές μας υποθήκη.. Αυτοί, πάλι κερδισμένοι είναι!!
-πρέπει να καταλάβουν ότι οι ανοχές μας πλέον εξαντλήθηκαν!!!!!!!
-Ο καθένας από μας έχει το δικό του "καζάνι".. Ενάμιση χρόνο μετα.. 5 μήνες απλήρωτη.. Πιστεύεις ακόμα.. Ελπίδα... Με τι προοπτική;.. Ενάμιση χρόνο ακόμα απλήρωτοι;.. Και στα παιδιά.. Στις τράπεζες.. -Τα νοσοκομεία... Στους ιδιοκτητες των ακινητων που νοικιάζουμε;..
-Προσπαθούμε μέσα ΑΠΟ την παράθεση απόψεων να καταλήξουμε σε αυτο που μας αφορά... Να πληρωθούμε για το έργο που έχουμε παράγει.. Κ έχει αποφέρει στους ιδιοκτήτες- μετόχους κέρδη.. Δε ζητάμε ποσοστά.. Το μισθό μας ζητάμε... Αυτά που έχουμε δουλέψει.. Μακριά ΑΠΟ τις οικογένειες μας.. Αργίες.. ΣΚ με ήλιο κ βροχή στο δρόμο..
-SE OPOIO POSTO KI AN ANHKEI O KATHENAS MAS OS ERGAZOMENOI TOY ALTER EIMASTE STON IDIO TRAGIKO PARANOMASTH...DYSTYXOS."


Δυστυχώς τα πράγματα στο κανάλι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση με τους εργαζομένους να βρίσκονται σε τέλμα. Εμείς να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και να βρεθεί σύντομα μια λύση.