Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"True blood" αλά Ελληνικά με Παπουτσάκη-Τζιόβα

Ανήκετε στους πολλούς φανατικούς που…κόβονται για ταινίες και σειρές που ήρωές τους έχουν…βρυκόλακες; Ε, τότε θα χαρείτε πολύ με την αποκλειστική είδηση ότι στο Μεγάλο Κανάλι…μαγειρεύουν με όρεξη και μεράκι μια τέτοια σειρά. Από τον "πιλότο" που είδαν ενθουσιάστηκαν και μένει τώρα να δώσουν το πράσινο φως για να ξεκινήσει να γυρίσει το εν λόγω σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Ορέστη Τζιόβα και την Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Γιατί να βλέπουμε μόνο ξένους…Βρικόλακες σε σειρές τύπου "True Blood"-παίζεται τώρα στον Ant1 και…τα σπάει!-και σε ταινίες τύπου "Twilight"-οι οποίες ξετρέλαναν το κοινό κάνοντας ουρές στα ταμεία των κινηματογράφων και εκτινάσσοντας τις μετοχές των ικανών πρωταγωνιστών της στο κόκκινο!-; Ήρθε o καιρός να έχουμε εγχώριους "Βρικόλακες". Στο Mega ήξεραν το τρελό ρεύμα που έχουν τέτοιες δουλειές και με το που έπεσε στο τραπέζι των συσκέψεων για ανάλογη σειρά χάρηκαν πολύ, θέλοντας να δούνε όμως υλικό μια και τέτοια "πακέτα" είναι εξαιρετικά επικίνδυνα αν δεν φτιαχτούν-γυριστούν όπως πρέπει. Και όταν…έσκασε ο "πιλότος" που έφτιαξε ο ανερχόμενος σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ζαρμπής-εργάζεται στο Μεγάλο Κανάλι και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα των τρέιλερ!-, έμοιαζαν αισιόδοξοι για έναν γερό "άσσο" που παίζει στο μανίκι τους για τη σαιζόν. 

Πως ξεκινά όμως η σειρά;
"Ταξιδεύουμε" στην δεκαετία του ’60 και βλέπουμε σε έναν επαρχιακό δρόμο ένα όμορφο ζευγάρι στο κάμπρίο τους να τρέχουν με χίλια…Κάποια στιγμή μπαίνουν σε έναν δρόμο που έχει οδόφραγμα και λέει ότι απαγορεύεται η διεύλεση. Δεν υπακούουν και λίγο αργότερα πέφτουν πάνω σε ένα πλήθος το οποίο χορεύει έναν ξέφρενο,τρελό χορό…Μπαίνουν και αυτοί στο χορό και τότε-τα,τα,τα,ταν-τα δόντια των ανθρώπων που’ ναι πλάι τους αρχίζουν να…μεγαλώνουν! Είναι…βρικόλακες κι ένας απ’αυτούς πλησιάζει τον ήρωα που έχει αναλάβει ο Ορέστης Τζιόβας και τον δαγκώνει στον λαιμο!

Πέφτουν τίτλοι έναρξης και "ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ". Ελπίζουμε να το πάρει το πράσινο φως η σειρά.