Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αυλαία νωρίτερα για την " Ονειροπαγίδα "

Αυλαία θα ρίξει πιο νωρίς η σειρά του ΑΝΤ1 «Ονειροπαγίδα», καθώς ο προγραμματισμός του καναλιού αλλάζει και δίνει τη δυνατότητα σε νέα τηλεοπτικά προϊόντα να δοκιμαστούν, όπως οι σειρές «Ελεύθερος και ωραίος» και «Φέρσου σαν άντρας».
Το πετυχημένο σίριαλ του καναλιού του Αμαρουσίου θα ολοκληρώσει τη φετινή τηλεοπτική του πορεία στα δεκαπέντε επεισόδια.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για είκοσι επεισόδια, μετά την περσινή επιτυχία της σειράς , που σημείωσε σημαντικές αποδόσεις στον πίνακα της AGB και χάρισε υψηλές τηλεθεάσεις στον ΑΝΤ1.
Ωστόσο, σε σύσκεψη που έγινε στο σταθμό του Αμαρουσίου αποφασίστηκε ο αριθμός των επεισοδίων να μειωθεί αρχικά στα δεκαοχτώ και τελικά στα δεκαπέντε. Ως αποτέλεσμα, η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση «τρέχει» για το φινάλε!

Μαζεύει επεισόδια, διαφοροποιεί το σενάριο και προσπαθεί να δώσει το τέλος της σειράς νωρίτερα. Αγνωστο παραμένει, ωστόσο το πότε οι τηλεθεατές θα δουν το φινάλε. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα αποφασίσει το κανάλι να κατεβάσει στην τηλεοπτική αρένα τις νέες του σειρές, που βρίσκονται στο «ντουλάπι» εδώ και ενάμιση χρόνο.