Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μια μεγάλη ιστορία αγάπης από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου καθημερινά στις 17:00

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα είναι τα δυνατά συστατικά της νέας τουρκικής σειράς που έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει, από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου καθημερινά στις 17:00.

Τα " Ασημένια φεγγάρια " είναι μια μεγάλη ιστορία αγάπης και συγχρόνως μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, λίγο διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε. Η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο!

Η ζωή της επαρχιώτισσας Γκιουμούς αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον θείο της. Ο Μεχμέτ Σάντογλου, γόνος της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του! Η Γκιουμούς, που ήταν ερωτευμένη με τον Μεχμέτ από μικρό κοριτσάκι, βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μεχμέτ, όμως, προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το θλιβερό παρελθόν του… Τότε που η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του και εκείνος βίωσε την απώλειά της ολομόναχος, χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς του, η οποία δεν ενέκρινε ποτέ αυτή τη σχέση. Ο παππούς του είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα του. Γι αυτό ο Μεχμέτ δέχεται την απόφαση του παππού του να παντρευτεί την Γκιουμούς, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Όταν όμως φτάνει η μέρα του γάμου, ο Μεχμέτ αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Ο πατέρας του αναστατώνεται και πεθαίνει από καρδιακή προσβολή κι έτσι ο Μεχμέτ αναγκάζεται να επιστρέψει, για να αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του. Όσο για τη Γκιουμούς, μετά το γάμο της βλέπει το παιδικό της όνειρο να γίνεται εφιάλτης…