Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δείτε Απόψε: LifeStyle - Alter στις 21:00

Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, αυτό το Σάββατο στις 21:00, στο ALTER!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε τη χαρούμενη πλευρά της ζωής!

Ο Γιάννης Μπέζος δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της ελληνικής σκηνής και για πρώτη φορά φιλοξενούμενος στο LifeStyle. Με αφορμή την παράσταση, 'η γυνή να φοβήται τον άνδρα' μας αφήνει να τον ανακαλύψουμε και να τον δούμε πέρα από τους επιτυχημένους ρόλους του. 'Θέλω να έχω την ολοκληρωτική ευθύνη για τις δουλειές μου' λέει και μας αφήνει να δούμε ότι τελικά η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης. Μια διαφορετική συνέντευξη.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι γλυκιά, αισιόδοξη και γεμάτη χιούμορ. Με πολλά χρόνια παρουσίασης στο ενεργητικό της έχει κερδίσει το κοινό της. Μιλάει για την εκπομπή της στο Τηλεάστυ, για όλους τους μεγάλους σήμερα καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την εκπομπή της, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Μιλάει για το just the 2 of us αλλά και για τον άνδρα της, την αγάπη της ζωής της.

Με την Ρούλα Κορομηλά δεν μιλάω'.τάδε έφη Γιώργος Τσαλίκης. Τον συναντήσαμε.εν ώρα εργασίας και μας αποκάλυψε πολλά κι ενδιαφέροντα. Μιλάει για την εκπομπή 'ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ', στην οποία μέχρι και την προηγούμενη σεζόν ήταν παρουσιαστής και ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τον Νίκο Μουτσινά. Τα παιδιά του, μπαίνουν στη συζήτηση και ο Γιώργος Τσαλίκης είναι πιο τρυφερός από ποτέ.

Οι γυναίκες με τα μαύρα', φαίνεται ότι είναι το μεγάλο θεατρικό hit του χειμώνα. Κι επειδή από μόνο του έχει ενδιαφέρον, τρυπώσαμε στα backstage της παράστασης, συναντήσαμε τους πρωταγωνιστές και γελάσαμε μέχρι δακρύων.Κι επειδή το γέλιο είναι το ισχυρότερο φάρμακο για τις δύσκολες εποχές που περνάμε, σας προτείνουμε να το δείτε.θα γελάσετε πολύ!!!!

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης και αγαπητός. Σήμερα όμως περνάει μια δύσκολη φάση στην καριέρα του. Όλο το παρασκήνιο της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην δισκογραφική του εταιρεία. Πώς και γιατί ξεκίνησε αυτή η κόντρα;

Πού συναντήθηκαν οι παρουσιάστριες Ευγενία Μανωλίδου και Νάντια Μπουλέ; Τι έγινε; Η κοσμική κίνηση της εβδομάδας με μια μεγάλη πρεμιέρα στο θέατρο 'Παλλάς', που αξίζει να δείτε.

Μόδα από Θεσσαλονίκη. Μάθετε όλες τις τάσεις για να είστε πάντα μέσα στη μόδα!

Γιατί LifeStyle; ...γιατί η ζωή είναι ωραία!