Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αγγελική Τσίντα αποκλειστικά στο "Tv media"! Αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του ΑΡΤ!

-Αγγελική ξεκινάς αυτή τη Δευτέρα στο ΑΡΤ, αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη! Πες μας δύο λόγια.
Μέτα την εκπομπή "Γεύση από Ελλάδα" που έπαιζε στον ΑΝΤ1 Pacific, το "Mission" στο "Κανάλι 9" και το "Tv quiz" στον ΑΝΤ1, αναλαμβάνω μια νέα καθημερινή ζωντανή εκπομπή στο ΑΡΤ, με άξονα την ψυχαγωγία. Δε θα δείτε πράγματα που θα σας προβληματίσουν! Αντίθετα θα περνάμε καθημερινά όμορφα με πολύ όμορφα θέματα. Το σίγουρο είναι ότι θα γελάμε πολύ. Ο πρόεδρος του καναλιού κ. Γιώργος Καρατζαφέρης πραγματικά στηρίζει τις επιλογές μου.

-Ποιος είναι ο στόχος της εκπομπής;
Σκοπός μας είναι να περνάμε τόσο όμορφα όσο περνάμε και στο κανάλι κατά τη προετοιμασία της εκπομπής. Χωρίς υπερβολές με άπλα όμορφα και καθημερινά θέματα.

-Δεν θα είσαι όμως μόνη σου στην εκπομπή. Ποιοι θα είναι στο πλευρό σου;
Μαζί μου θα είναι η Ελευθερία Νταβατζή, ένα ξεχωριστό πλάσμα με εμπειρία στο πολιτικό ρεπορτάζ που τώρα θα τη δείτε σε νέο ρόλο. Στη συντροφιά μας ο Γιώργος Λέκκας εκπληκτικός chef, ο γυμναστής Επαμεινώνδας Νοντάς, ο Πέρρης Κρητικός με τα άστρα του, άλλα και η Μαρία Ζώη με τις αριθμολογικές της συμβουλές. Μη ξεχάσω δύο υπέροχα πλάσματα, την Ήβη Κουτσοδάκη και την Αναστασία Σαμπταζιώτη, που θα μας μιλούν για μόδα, ομορφιά και showbiz, παιδιά από τη σχολή δημοσιογραφίας του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.

Η εκπομπή θα έχει τίτλο "Τόλμη και Γοητεία" και θα κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 22/9 στις 11:30, φυσικά στο ΑΡΤ.