Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Νέο Quiz: Ποια είναι η αποκαλυπτική κυρία;

Αλλάζει ώρα το "STARFISH" του ΑΝΤ1!

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου η τούρκικη σειρά "Starfish" που δεν τα πάει και πολύ καλά -ειδικά στα νεανικά κοινά- αλλάζει ώρα μετάδοσης και αντί για 5 το απόγευμα, θα παίζει καθημερινά στις 12 το πρωί. Στην θέση του θα παίζει και πάλι το περσινό "The secret life of american teenager".

Στα μαχαίρια Σολωμού - Μουτσινάς!

Κεραμίδα του ήρθε του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν απ'την πρεμιέρα του - είχε προγραμματιστεί για χθες το βράδυ στη Σαλαμίνα - η ανακοίνωση της Μαρίας Σολωμού, η οποία έχει τον πρώτο γυναικείο ρόλο στην παράστασή του, ότι δεν θα είναι μαζί τους το χειμώνα, που θα φιλοξενηθεί, η παράσταση στο θέατρο "Αποθήκη".

Θα είναι ξανά στο έργο "Πήρε τη ζωή στα χέρια της", που θα επαναληφθεί με αλλαγές στη διανομή. «Και γιατί δεν με ενημέρωσες ότι έχεις κλείσει αλλού για το χειμώνα, να είχα επιλέξει άλλη ηθοποιό και να μην πρέπει να κάνω μέσα στο φθινόπωρο αντικατάστασή σου;» τη ρώτησε σύμφωνα με το "Καρφί". Εκείνη είπε ότι δεν είχε κλείσει, και οι φωνές τους... έκλεισαν από τα γερά ουρλιαχτά. Πώς θα τη βγάλουν την περιοδεία με τόσο πολλά νεύρα, δεν ξέρω να σας το πω.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μενεγάκη και Μελέτη αντάλλαξαν φιλιά on air!

Τελευταία εκπομπή σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη που έχει ακόμα μία εβδομάδα εκπομπής διάλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να της ευχηθεί καλό καλοκαίρι.

Στο κλείσιμο λοιπόν της «Μεσημεριανής Μελέτης» η παρουσιάστρια είχε ετοιμάσει κάρτες με τις ευχές της στην Ελένη Μενεγάκη και τις έδειξε με την ελπίδα ότι η… «ανταγωνίστριά» της θα έχει μόνιτορ στην εκπομπή της και θα παρακολουθεί.

«Ελένη μου σου εύχομαι να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι και… ραντεβού τον Σεπτέμβριο», είπε και… έγραψε η Ελεονώρα.

Κι εκεί που η παρουσιάστρια πίστευε ότι δεν την έβλεπε το Λενιώ, τσουπ να τη κι εκείνη να ανταποδίδει on air τις ευχές.

«Η Ελεονώρα Μελέτη μου στέλνει φιλιά; Ελεονώρα καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Παιδιά προγράμματα να υπάρχουν στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Υγεία και δουλειά να υπάρχει κι όλα τα άλλα γίνονται. Γεια σου Ελεονώρα μου, γεια σου», της είπε η Ελένη Μενεγάκη και ανταπέδωσε τα φιλιά της. star.gr

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

34,9% για το "Δέστε τους" λίγο πριν το τέλος!

Κυριολεκτικά σάρωσε φέτος και συνεχίζει να σκίσει και λίγο πριν το τέλος το "Δέστε τους" με τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο.

Χθες λοιπόν σημείωσαν το εντυπωσιακό 34,9% στα νεανικά κοινά και στο σύνολο 21,9%.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν θα είναι στο πρωινό ο Σπύρος Σούλης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν στο "Tv media" δεν θα είναι στο καλοκαιρινό "Πρωινό ΑΝΤ1" ο Σπύρος Σούλης.
Ο παρουσιαστής δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην εκπομπή λόγω άλλων επαγγελματικών προτάσεων. Βέβαια όλα μπορεί να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

Ποια πρόσωπα θα είναι στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Όπως όλα δείχνουν στην παρέα της Σταματινάς και στο καλοκαιρινό "Πρωινό ΑΝΤ1" θα είναι ο Άρης Καβατζίκης, ο Νίκος Γεωργιάδης ως γκεστ και άλλα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Μαγειρική: Πάνος Φασούλης
Αστρολογία: Γιώργος Πανόπουλος (εξαιρετικός)

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Το δεύτερο επιτυχημένο πάρτι του Nickelodeon!

Το καλοκαιρινό πάρτι του Μπομπ Σφουγγαράκη πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με απίστευτη επιτυχία!

Το Σάββατο 23/6 και την Κυριακή 24/6 το Nickelodeon παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ Kid πραγματοποίησαν στη Μαρίνα Φλοίσβου το πιο ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι με τεράστια προσέλευση! Οι φίλοι του Nickelodeon ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν εκεί από νωρίς. Χρώμα, χαρά, μουσική, χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα αποτελούσαν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό! Το πάρτι τα είχε όλα: Ξυλοπόδαρο, μπαλόνια, δωράκια, εκπλήξεις από το NOYNOY KID και μια απίθανη γιορτινή ατμόσφαιρα!

Στις 18.00 στη σκηνή ανέβηκε ο Χρήστος Κούτρας καλωσορίζοντας και προετοιμάζοντας τον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει! Αμέσως μετά οι Nickdancers, από τη χορευτική ομάδα Ladies and Gents Junior, εμφανίστηκαν όλοι μαζί και παρέα με το δυναμικό κοινό φώναξαν με όλη τους τη δύναμη τον Μπομπ να έρθει κοντά τους! Ο αγαπημένος star μικρών και μεγάλων ανταποκρίθηκε και εμφανίστηκε ση σκηνή ενώ τραγούδησε και χόρεψε το διάσημο «Σφουγγαροχορό» ξεσηκώνοντας τους πάντες!

Ποια καθημερινή σειρά σκίζει για τα δεδομένα του καναλιού της;

Ο λόγος για την σειρά "Ο θρίαμβος της αγάπης" που προβάλλεται καθημερινά στις 8 και μισή το βράδυ μέσα από την συχνότητα του "Μακεδονία tv". Η σειρά για την οποία έχουμε μιλήσει πολλές φορές έχει φανατικό κοινό στην Ελλάδα και πολλές σελίδες με fans στο facebook.

Τρίτη 26/06
ΣΥΝΟΛΟ: 1,8% - 1,8% -1,7%
ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΟΙΝΑ: 3,4% - 2,7% - 2,8%

Είναι το μόνο πρόγραμμα του καναλιού που ξεκολλάει το κανάλι από το 0%!

Καλοκαιρινή πρωτιά για το Prime Time του Mega!

Τα τριαντάρια του ''Prime time'' μέσα στο κατακαλόκαιρο το λες και επιτυχία! Στην πολύ καλή πορεία της βραδινής ζώνης του Mega αναφερόμαστε που πόνταρε στη Sila και στο ''Παρα πέντε'' και του βγήκε μια χαρά...Χθες Τρίτη συγκεκριμένα, η Sila έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 30,2% και η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με 30,5%.

Στον αντίποδα, ο ΑΝΤ1 με την ''Asi'' έκανε 24,3%, συνεχίζοντας μια σταθερή πορεία στο Prime time του. Πάντως, οι εξελίξεις και στις δύο σειρές προσεχώς θα κάνουν τους τηλεθεατές να μην προλαβαίνουν το ζάπινγκ...Aντε να δούμε ποιός θα νικήσει! tvzapping

Αλλάζει όλο το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού!

"Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "TLIFE", οι υπεύθυνοι του Alpha ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν, προσανατολίζονται στο να προχωρήσουν στην ριζική αλλαγή του πάνελ της εκπομπής. Σκέφτηκαν βλέπετε, πως θα ήταν καλό και για το πρωινό τους, αλλά και για την Ναταλία Γερμανού, να πλαισιωθεί με νέα, φρέσκα πρόσωπα, τα οποία μοιραία και θα προσδώσουν στην εκπομπή μία εικόνα αλλαγής και ανανέωσης.

Οπως μας είπαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, τα πρόσωπα που πιθανότατα θα αποχωρήσουν από την εκπομπή είναι η Ελενα Παπαβασιλείου, ο Βασίλης Δριμούσης, αλλά και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος

Σε ότι έχει να κάνει δε με τον Θέμη Γεωργαντά;
Απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, ο Θέμης παραμένει ακούνητος και ακλόνητος στο πόστο του, δίπλα στην καλή του φίλη Ναταλία Γερμανού, με την οποία εννοείται πως έχει χημεία ! Πάντως, αν και οι συζητήσεις και οι συσκέψεις για το "Μες την καλή χαρά" παίρνουν και δίνουν, για την ώρα κανείς δεν έχει ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους πως το θέμα της αντικατάστασής τους έχει τεθεί επί τάπητος!"

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πώς τα πήγε ο τελικός του "Ταλέντου";

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: 28,5% (28,3%)-Τελικός.

Sila: 31,4% (31,0%)
Παρά Πέντε: 25,6% (29,7%)

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Αλέξης Τσίπρας!

Από τις πιο ευτυχισμένες μέρες στη ζωή του Αλέξη Τσίπρα είναι η σημερινή καθώς η σύντροφος του Περιστέρα έφερε στον κόσμο στις 6.30 το πρωί με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 370 γραμμαρίων.

Η Περιστέρα αναμενόταν να γεννήσει αύριο ή μεθαύριο αλλά τελικά έσπασαν το νερά τα ξημερώματα και το χαρμόσυνο γεγονός επισπεύθηκε κατά μερικές ώρες.

Στο πλευρό της συντρόφου του ήταν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει εκ νέου το ρόλο του… χαζομπαμπά!​

Η ανακοίνωση της δισκογραφικής της Δημητρίου για την συναυλία στα Κατεχόμενα!

Ποιοι έκαναν έκπληξη στην Μαρία Ηλιάκη για τα γενέθλιά της;

Ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου είχαν ετοιμάσει έκπληξη σήμερα στο studio του Ρυθμού για τα γενέθλια της Μαρίας Ηλιάκη. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια με το εξής σχόλιο: "Όταν έχεις καλούς φίλους...οι εκπλήξεις ξεκινούν από το πρωί!!" 

Νικητής του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" είναι ο 14χρονος Στέλιος Λεγάκης!

Sexy Quiz: Ποια είναι; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ!!!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Επιστροφή Ρώμα στον ΑΝΤ1;

Mε καινούριο σενάριο στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πάρα πολύ πιθανό να βρει η νέα σεζόν τον Χάρη Ρώμα : "Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω καταθέσει ένα καινούργιο μου σενάριο στον Ant1, που’ χει αγκαλιάσει μεγάλες επιτυχίες μου και όλα δείχνουν ότι θα πάρω το…πράσινο φως.Όχι, δεν είναι το ριμέικ του Καφέ της Χαράς, όπως γράφηκε. Θα το κάνουμε αυτό κάποια στιγμή, αλλά σε καλύτερες μέρες-τέτοια εποχή είναι απαγορευτικό κάτι τέτοιο…".

Και συνεχίζει : "Δεν θέλω να μιλήσω ακόμα για τη νέα δουλειά,το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ναι,δεν πρόκειται για κάποια πολυδάπανη παραγωγή-δεν τις σηκώνει το…σκηνικό της κρίσης. Αναγκαζόμαστε όλοι να φτιάξουμε πιο…low budget σειρές πια,για να μπορούν να γυριστούν…". tvzapping

Ευκολάκι Quiz: Ποια είναι η κυρία με το μουστάκι; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ!!!

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Crazy Quiz: Βρε ποια είναι; Λες; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Η ΜΠΗΛΙΩ ΤΣΟΥΚΑΛΑ βεβαίως βεβαίως!

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: "ΝΕΤ στις 10"!

Η Μάριον Μιχελιδάκη ανέλαβε την παρουσίαση της θερινής εκπομπής "ΝΕΤ στις 10.00", για τα Σαββατοκύριακα, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα, θα διαρκεί μία ώρα και θα έχει χαρακτήρα infotainement.

Εν ολίγοις, το μαγκαζίνο θα καλύπτει την επικαιρότητα - με έμφαση στην περιφέρεια - αλλά θα παρουσιάζει και ανάλαφρα ψυχαγωγικά θέματα. 'Οσο για τη διάρκειά του - πρέπει να είναι η μοναδική ζωντανή εκπομπή στη ΝΕΤ με διάρκεια μία ώρα - πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επανεξεταστεί, εν΄όψει της νέας σεζόν.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Δύσκολο quiz: Ποια είναι η κυρία; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ!

Super Quiz: Ποια είναι; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ! Έχω μπλέξει με καλούς παίχτες και εκνευρίζομαι!

Δεν θα ασχοληθώ με την "Γωγώ" από το "Καφέ της χαράς"!

Δεν θα ασχοληθώ με την Γωγώ από το "Καφέ της χαράς", κατά κόσμον Ελένη Λιάσκα! Της ήρθε να πάρει θέση σε ότι αφορά το κεφάλαιο "Χρυσή Αυγή" για ποιο λόγο; Μήπως για να ασχοληθούν λίγο τα μέσα μαζί της...Που την έχουν ξεχασμένη από την εποχή του "Κολοκοτρωνιτσίου"; Έλεος! Και της "χώθηκαν" κάτω από την ανάρτηση η Άννα Χατζησοφιά και η Μαρία Κανελλοπούλου να την "μαζέψουν" αλλά τίποτα.

Δεν θα ασχοληθώ αλλά μόλις ασχολήθηκα! Αυτά!

Νέο Quiz: Ποια είναι η κυρία της φωτογραφίας; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ! Στα πρώτα της βήματα!

Ο Τσίπρας ευχήθηκε στον Σαμαρά!

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη Σαμαρά και του ευχήθηκε ταχεία και πλήρη ανάρρωση για την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, στο δεξί του μάτι.

Δείτε την Μέρκελ να πανηγυρίζει για την νίκη της ομάδας της!

Σάρωσε στην τηλεθέαση χθες η Εθνική μας, παρά την ήττα!

το γκολ Σαμαρά που όλοι πανηγυρίσαμε
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ: 4-2
Σύνολο: 59,6%
Νεανικά κοινά 15-44: 69,4%

Στα νεανικά κοινά σε τέταρτο χτύπησε το εντυπωσιακότατο 74,5%, ενώ στο σύνολο το 64,1%.

Δημοσιογράφος της κρατικής εμφανίστηκε με την ελληνική σημαία στο μάγουλο!

Πρόκειται για την δημοσιογράφο Βιβή Δρακά...

Φωτορεπορτάζ από το "ΑΝ" του Παπακαλιάτη!

Ένα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής. Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα" του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε. Μία ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται όχι από τρίτους αλλά από την ίδια τη ζωή. Ενας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας. Την Πλάκα.

Νέο Τρελό Quiz: Ποια είναι η πασίγνωστη κυρία; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ!

TV MEDIA: ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ!

Δεν μπορώ τις χαζομάρες που ανυπόστατα λένε κάποιοι. Κάποιοι που μιλούν για πρωτιές και αποκλειστικά που ποτέ δεν είχαν. 
Εμείς παρουσιάσαμε πρώτοι μέσα από το "Tv media" εδώ και πάνω από ένα μήνα πως το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση του καλοκαιρινού πρωινού του ΑΝΤ1 είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πως μαζί της θα βρίσκεται το δίδυμο Κουτροκόη-Σιωμόπουλος. Πολύ μας αμφισβήτησαν, αλλά όπως αποδείχτηκε είχαμε και πάλι δίκιο. Κανείς δεν μπορεί να θίξει την εγκυρότητά μας όσο και να μας πολεμούν και να μας ρίχνουν λάσπη! Κάνουμε καλά και σωστά την δουλειά μας! 
http://tvmedia1.blogspot.gr/2012/05/1_13.html

Όσο για την διάρκεια του πρωινού από τις 7-12, ήμασταν το πρώτο blog που δημοσίευσε την πληροφορία αμέσως μόλις έσκασε! Ότι δηλαδή θα έχουμε 2μιση ώρες ενημέρωση και 2μιση ώρες ψυχαγωγία! Ας μείνουν λοιπόν κάποιοι με την εντύπωση της αποκλειστικότητας και της πρωτιάς! http://tvmedia1.blogspot.gr/2012/06/7-12-1.html

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

quiz: Την αναγνωρίζετε; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

-1ο Στοιχείο: Έσπαγε τα μηχανάκια της agb προς το τέλος της δεκαετίας του '90.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ! ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η LETICIA CALDERON, ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ Η ΤΥΦΛΗ ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ!

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ"!

σε εξέλιξη...
Το ρεπορτάζ τρέχει και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το τελικό ραντεβού Γρηγόρη-Mega δεν έχει γίνει, ακόμα. Θα γίνει όμως σύντομα, όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τον αν μένει ή φεύγει από το Mega.

7-12 τελικά το καλοκαιρινό "ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1"!

σε εξέλιξη...
7-12 και όχι 7-11 όπως πέρυσι θα είναι στον αέρα το νέο καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1!

7-10: Ενημέρωση
10-12: Lifestyle

ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ ΚΑΙ ΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ της ενημέρωσης!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φεύγει από το Mega!

Αν και τα αρχικά σενάρια ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να συνεχίζει τη συνεργασία του με το Mega, μάλλον θα τον δούμε σε άλλο κανάλι την επόμενη σεζόν...

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το κανάλι λήγει και οι συζητήσεις γύρω από το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου παίρνουν και δίνουν. Ο ίδιος πράγματι ήθελε την πρώτη συζήτηση να την κάνει με το Mega όπου ήδη εργάζεται, όπως και έγινε τελικά. Ωστόσο φαίνεται ότι οι συζητήσεις δεν έχουν αίσια έκβαση, όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα και ότι η συνεργασία του Γρηγόρη με το Μεγάλο Κανάλι οδεύει προς το τέλος της. Έτσι λοιπόν ενδέχεται τα σενάρια που θέλουν τον παρουσιαστή να μετακομίζει του χρόνου στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 να αποκτούν υπόσταση και να μην είναι τόσο ανεδαφικά.

Βίκυ Διαμάντη/golema.gr

Το "Tv media" εύχεται Χρόνια Πολλά στην Ναταλία Γερμανού!

Γιατί δεν ήταν υποψήφιος στα MAD ο Ρέμος;

Να μετρήσω επιτυχίες τελευταίου χρόνου για Ρέμο; 
Κομμένα πια τα δανεικά, Κλειστά τα στόματα, Φεγγάρια Χάρτινα, Είναι Στιγμές, Εντάξει (το πιο καινούργιο)
Δεν χώραγε δηλαδή σε καμία κατηγορία; Ούτε ο Πλούταρχος; ούτε ο Χολίδης; ούτε ο Γιώργος Παπαδόπουλος; Κανείς;

Οκ για Ρέμο ήταν πέρυσι..Οι υπόλοιποι; Αποθέωσαν την Πάολα αλλά δεν ήταν σε καμία κατηγορία υποψήφια ενώ τα τραγούδια της σκίζουν!

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δυναμική επιστροφή με "τέτοια αγάπη" για την Μαριάντα Πιερίδη!

Η Μαριάντα Πιερίδη κλείνει φέτος 10 χρόνια στην δισκογραφία.
Με διάθεση γιορτής λοιπόν μας χαρίζει ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Τέτοια αγάπη" σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Δυνατό, χορευτικό με πιο ώριμο ήχο και στίχο, η Μαριάντα με την ιδιαίτερη ερμηνεία της μας κερδίζει ακόμη μία φορά, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στα καλοκαιρινά βράδια μας.
Απολαύστε την και νιώστε "Τέτοια αγάπη" που μας χαρίζει!

Πού πας κοπέλα μου με τα ... έξω;;;

Η κοπέλα αυτή το έψαξε πολύ για να βρει τι θα βάλει;
Γιατί εγώ προσωπικά δεν βλέπω να φορεί και τίποτις! Γιατί βρε Ειρήνη Παπαδοπούλου το έκανες αυτό;
Μην μου πει κανείς αυτά τα χαζά τύπου "είναι μόδα", "είναι τάση", γιατί εγώ το λέω απλά ΓΥΜΝΟ!


Α! και κάτι άλλο...
Μια γυναίκα αν θέλει και νιώθει σέξυ μπορεί να είναι και με κελεμπία! Ευχαριστώ!

Τι φόραγες βρε Θέμη χθες στα Mad;

Πιο χάλια εμφανίσεις δεν έχω ξαναδεί! Δεν μου άρεσε καθόλου ο Θέμης και τα σακάκια του στα βραβεία Mad! Είπαμε να ασχοληθούμε με την μόδα, να γίνουμε fashion icons αλλά όλα με μέτρο! Ο Θέμης άγγιξε την υπερβολή! Ο ορισμός του κιτς δυστυχώς. Ευτυχώς που υπήρχε και η Μαίρη, η οποία ότι και να έβαλε το υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο.

Κρίμα βρε Stan!

Τον λυπήθηκε η ψυχή μου χθες τον Stan! Πέρναγαν οι κατηγορίες που ήταν υποψήφιος και έβλεπε την Demy να σαρώνει και εκείνος να φεύγει με άδεια χέρια. Κρίμα. Απορώ πως βρήκε τα κουράγια να τραγουδήσει και μετά. Εκτός των άλλων έδωσε και συγχαρίκια στην Demy... Ανωτερότητα και έτσι σου λέει!

Η Σιλά έχει πέραση στους νέους...

Κάτι έχει η Sila και ξεχωρίζει. Έκατσα και το είδα. Κακό δεν είναι...Από τα πιο καλά σενάρια τούρκικου που έχω δει. Είχε ενδιαφέρον! Μια ρομαντική ιστορία που τραβάει την προσοχή. Και από ότι φαίνεται η νεολαία το βλέπει φανατικά. Και τα κοριτσάκια -μην σου πω και οι πιο μεγάλες- τρελαίνονται για τον Μποράν. Κοντά 30άρι χθες...Το Mega τρίβει τα χέρια του με την επιτυχία της σειράς που στην γείτονα χώρα δεν το λες και "έσκισε"...

NICKELODEON: Πάρτι με τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ!
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 & ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ

Το πάρτι του Μπομπ Σφουγγαράκη συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά!
Το Nickelodeon και το ΝΟΥΝΟΥ Kid σας προσκαλούν στην πιο διασκεδαστική γιορτή το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 18.00, στη Μαρίνα Φλοίσβου. Ο αγαπημένος χαρακτήρας του Nickelodeon αλλά και ο παρουσιαστής Χρήστος Κούτρας θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να παίξουν, να γελάσουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ελάτε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουνίου στις 18:00 στη Μαρίνα Φλοίσβου για να ζήσετε το πιο ξέφρενο πάρτι του Μπομπ Σφουγγαράκη, να διασκεδάσετε και να ανακαλύψετε τις απίθανες εκπλήξεις και τα δώρα που έχουν ετοιμάσει για εσάς το Nickelodeon μαζί με το ΝΟΥΝΟΥ Kid!
Special χορευτικά από την oμάδα Ladies and Gents Junior. ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ TV MEDIA: Με Τσιμτσιλή στις 2 Ιουλίου το Πρωινό ΑΝΤ1!

Επισήμως δεν επιβεβαιώνεται από τον ΑΝΤ1, αλλά ανεπισήμως φαίνεται πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα πάρει τη θέση της στο καλοκαιρινό πρωινό του καναλιού μαζί με την Ντόρα Κουτροκόη και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, με ημερομηνία πρεμιέρας την Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το νέο πρόγραμμα να είναι ''λίγο από όλα'', με ''ενέσεις'' από την επικαιρότητα που θα τρέχει ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά και ψυχαγωγικά θέματα και προτάσεις... Αυτόν τον καιρό γίνονται και οι πρώτες ζυμώσεις για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν στήλες στο πρωινό δίπλα στους τρεις βασικούς παρουσιαστές.

>ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ: http://tvmedia1.blogspot.gr/2012/05/1_13.html

Τον χωρισμό τους ανακοίνωσαν Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί!

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό διάστημα: ότι ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί δεν είναι πια ζευγάρι. Τις φήμες ήρθε να επιβεβαιώσει ο εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι χώρισε «σε φιλικούς τόνους».

Ο Τζόνι Ντεπ ήταν μαζί με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί για 14 χρόνια.
"Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί χώρισαν σε φιλικό κλίμα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και κυρίως εκείνη των παιδιών τους", ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Εδώ και μήνες υπήρχαν πληροφορίες ότι η σχέση του ζεύγους αντιμετώπιζε προβλήματα. Τον Μάιο, πάντως, ο Ντεπ αρνήθηκε ότι είχαν χωρίσει. Ο 49χρονος Ντεπ και η 39χρονη Παραντί έχουν δύο παιδιά, την 13χρονη Λίλι Ρόουζ και τον 9χρονο Τζακ. Δεν είχαν παντρευτεί ποτέ. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1998, μετά τον χωρισμό του Ντεπ από την Κέιτ Μος. πηγή in.gr

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τα επίσημα ποσοστά της Prime Time στο "Tv media"!

Sila: 24,9% (23,3%)
Asi: 20,3% (12,1%) 

Human target: 7,6% (10,5%)
Ξ.τ. «μεγάλη απάτη»: 3,9% (6,1%)
Στο παρά πέντε: 19,1% (26,3%)
Ξένη ταινία «το χάρισμα»: 9,5% (12,1%)
Νόμος & τάξη: ειδική ομάδα: 7,6% (8,7%)
Ελεύθερος & ωραίος: 13,7% (14,9%)
Νόμος και τάξη: αστυνομικές ιστορίες: 13,6% (17,7%)
«V»: 13,6% (16,9%)
CSI Las Vegas: 13,4% (17,8%)
Lost: 8,3% (9,3%)
Ανατροπή: 18,2% (12,4%)
ΝΕΤweek: 10,1% (6,8%)
Οι νέοι φάκελοι: 4,4% (4,7%)
Δίκη στον ΣΚΑΪ: 3,6% (4,1%) 


Euroland – pregame: 2,5% (5,1%)
A' Ημιχ. ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: 21,1% (26,9%)
Β' Ημιχ. ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: 21,8% (26,8%)

Euroland – postgame: 10,0% (13,6%)

Ανέβηκε το "Starfish" του ΑΝΤ1!

Starfish: 20,7% (15,5%) 
Δέστε τους: 16,0% (23,2%)
Μίλα: 14,2% (11,0%)
Life ΣΚΑΪ: 7,6% (6,7%)

Πηνελόπη Πλάκα: Συνεργασία έκπληξη με τον Χάρη Ρώμα!

Η Πηνελόπη Πλάκα μετά το τέλος του σίριαλ "Ειναι στιγμές" δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε θεατρικό έργο του γνωστού σεναριογράφου-σκηνοθέτη και ηθοποιού Χάρη Ρώμα. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη και απο τον Οκτώβριο εκτός απροόπτου θα είναι στο θέατρο Ζήνα.

"Είναι ασφαλώς μια καλή πρόταση που με κάνει χαρούμενη. Ο κύριος Ρώμας είναι ένας άψογος συνάδελφος και πολύ ταλαντούχος και η κωμωδία που ετοιμάζει πραγματικά θα αρέσει στον κόσμο." markostv

Στην τελική ευθεία για το "Πρωινό ΑΝΤ1" το καλοκαίρι!

2 Ιούλη θα μας "καλημερίσει" η ολοκαίνουργια πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα μας κρατήσει συντροφιά ολόκληρο το καλοκαίρι και μέχρι περίπου τα μέσα του Φθινόπωρου.

Η διοίκηση του καναλιού θέλει μία πρωινή εκπομπή που να συνδυάζει την ενημέρωση κυρίως με κάποιες νότες ψυχαγωγίες που να δίνουν μία ευχάριστη ανάσα στο πρωινό του τηλεθεατή. Αν και στο περίπου το concept της εκπομπής έχει αποφασισθεί, ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο πρόσωπο που θα βρεθεί στο τιμόνι της καθώς μιλάνε με διάφορους "υποψήφιους παρουσιαστές για να φτάσουν στην τελική επιλογή που θα θεωρηθεί ιδανική.