Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πολύ υψηλά ποσοστά για την Prime Time του ΑΝΤ1!

ΑΝΤ1
Wipe out 23,4% (28,0%)
Black out 26,1% (33,3%)
Ράδιο Αρβύλα 36,2% (47,2%)
«ΟΛΑ 12» 34,5% (41,8%)

Mega
Πίσω στο σπίτι 30,1% (30,7%)
Με λένε Βαγγέλη 26,2% (29,3%)
Μεγάλη πτώση για τον "Βαγγέλη". Τα χαμηλότερα ποσοστά που έχει σημειώσει μέχρι τώρα.

update: Έπεσαν και άλλο τα ποσοστά του "Είναι Στιγμές"!

Τα "Κλεμμένα Όνειρα" κρατούν μεγάλη απόσταση από τις αντίπαλες "Στιγμές" του ΑΝΤ1, η οποία υπερβαίνει κατά πολύ τις 10 μονάδες. Την πρώτη μέρα της δεύτερης εβδομάδας της αναμέτρησής τους, το σίριαλ του MEGA, συγκέντρωσε το 34,1% των τηλεθεατών, ενώ το "Είναι Στιγμές" αρκέστηκε με το 22,7%.
Στα νεανικά κοινά τα "Κλεμμένα Όνειρα" σημείωσαν 30,9% και το "Είναι Στιγμές" 17,6%.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο ΣΚΑΪ! Τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή και πότε κάνει πρεμιέρα!

''Ο έμπειρος δημοσιογράφος έρχεται να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.
Θα αναλάβει την επιμέλεια και παρουσίαση ενός καθημερινού προγράμματος,  που θα περιλαμβάνει τις ειδήσεις της ημέρας και το σχολιασμό τους.
Το πρόγραμμα θα καλύψει μία νέα για το ΣΚΑΪ τηλεοπτική ζώνη στο prime time.'' (Δ.Τ)

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή θα προβάλλεται στις 8, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη (απέναντι δηλαδή από Χούκλη-Τρέμη) και θα φιλοξενεί και πρόσωπα της επικαιρότητας. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου! 

Εξέλιξη-Σοκ στο "Είναι Στιγμές" στις 7: Συλλαμβάνεται η Βέρα!

Επεισόδιο 6
Η Βέρα συλλαμβάνεται ως ύποπτη για τον φόνο του ντετέκτιβ. Η Ζωή με στόχο πάντα την εκδίκηση, καταφέρνει να συναντηθεί με τον ανυποψίαστο Κωνσταντίνο και του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του της έσωσε τη ζωή και της έδωσε δουλειά στην κλινική του. Η Ζωή προειδοποιεί τον Νικόλα να μην την ξαναπλησιάσει, καθώς κινδυνεύει από τον Χάρη. Την επομένη στο νοσοκομείο, η Ζωή πιάνει έναν διάλογο ανάμεσα στον Πέτρο και τον Δημοσθένη, που θα τη βοηθήσει στην εκδίκησή της. Η Ναταλία ξαφνιάζει τον Στέφανο όταν του ομολογεί τον έρωτά της.

Παπαρίζου ή Μπουλέ στο "Dancing with the stars";

Σύμφωνα με την "Πρωινή Μελέτη" η Νάντια Μπουλέ και η Έλενα Παπαρίζου θα "μονομαχήσουν" για μια θέση στην κριτική επιτροπή στο "Dancing with the stars" που θα αρχίσει την άνοιξη. Όσο αφορά την παρουσιάστρια (βλέπε Νάντια Μπουλέ), το κανάλι είναι ευχαριστημένο από τις μέχρι τώρα επιδόσεις και θέλει να την αξιοποιήσει και σε άλλο πόστο. Τα ίδια και καλύτερα ισχύουν και για την Έλενα Παπαρίζου. Αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, στέφτηκε με επιτυχία, τότε το κανάλι του Αμαρουσίου θα ήθελε να συνεχιστεί η παρουσία της.

Σύμφωνα πάντα με την "Πρωινή Μελέτη" υπάρχουν και άλλα ονόματα που συζητιούνται για την κριτική επιτροπή του show, όπως αυτό της Γκαλένα Βελίκοβα. Της χορογράφου που ήταν στο πρώτο "Dancing" στην κριτική επιτροπή, αλλά έμεινε εκτός πέρυσι.

update: Τον "Πίπη" ή την χωρισμένη Ζέτα προτίμησε χθες το τηλεοπτικό κοινό;

Μόλις Χώρισα: 23,2% 29,3%
Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης: 21,9% 23,3%

Είναι Στιγμές (Επανάληψη): 16% 9%
Ελεύθερος και ωραίος (Επανάληψη): 16,6% 10,7%

Από τα παραπάνω νούμερα φαίνεται πως ο κόσμος αγαπά τον ελληνικό κινηματογράφο -παλιό και νέο- και του χαρίζει απλόχερα τις πρωτιές!

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

update: Πώς κύλησε η πρώτη εβδομάδα για το "Είναι Στιγμές";

Παρασκευή: 24,6% 20,5%
Πέμπτη: 23,4% 17,5%
Τετάρτη: 24,2% 20,2%
Τρίτη: 27,9% 27,2%
Δευτέρα - Πρεμιέρα: 28,7% 24,9%

Η πορεία της σειρά στους πίνακες τηλεθέασης φαίνεται πτωτική, τόσο στο σύνολο, όσο και στα νεανικά κοινά. Ειδικά στα νεανικά κοινά η πτώση αγγίζει τις 10 μονάδες. Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε πως η εβδομάδα πρεμιέρας της σειράς συνέπεσε στο "σεναριακό μπάμ" των "Κλεμμένων Ονείρων" η τηλεθέαση του οποίο χτύπησε κόκκινο φτάνοντας το 40%. Ακόμα το "Είναι Στιγμές" δεν έχει κάνει ακόμα το μπαμ στην εξέλιξη της ιστορίας κάτι που αναμένεται βέβαια λίαν συντόμως. Και με λίγη βοήθεια από το κανάλι (να πέσουν στο πρωινό τους αποσπάσματα από την σειρά, να δείχνουν εξελίξεις, να έχουν καλεσμένους τους πρωταγωνιστές κ.α) η σειρά έχει όλα τα φόντα να σημειώσει μεγάλη επιτυχία. (Η επανάληψη του Σαββάτου σημείωσε ποσοστά μεταξύ 15%-16%)

Εντυπωσιακά ποσοστά και πρωτιά για τον Γιώργο Αυτιά!

(δεν είναι οι καθαροί μέσοι όροι)

Καλημέρα ΣΚΑΪ: 27,6% 21,2%
Mega Σαββατοκύριακο: 22,6% 12,9%
Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ: 10,7% 5,6%

Υψηλά νεανικά κοινά για το ΣΚΑΪ, σε αντίθεση με τα δύο αντίπαλα κανάλια. Μονοψήφια για τη ΝΕΤ.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

"Αγανάκτησα με τα Κλεμμένα όνειρα"

"Μα είναι με τα καλά τους οι σεναριογράφοι της σειράς "Κλεμμένα όνειρα"; Πριν λίγα επεισόδια μας βάζουν δύο εικοσάχρονα παιδιά να βρίσκονται γύρω από ένα τραπέζι και ενώπιον γονέων και κηδεμόνων να ετοιμάζονται εν έτη 2012 να δώσουν λόγο
Και μετά από αυτό έρχεται σήμερα το πιο τραγικό! Πεθαίνει ο Βαλάτος (βλέπε Νίκος Γαλανός). Όλοι είναι συντετριμμένοι. Η Φαίη (Βάσω Λασκαράκη) πάει να συλλυπηθεί τον Άρη (Ορφέα Παπαδόπουλο), και αυτός μέσα στον θρήνο του θανάτου του παππού του βλέπει τον Σταύρο με την Χρύσα και με ένα "χαζογελάκι" πετάει την θεϊκή ατάκα: "Πώς τους βλέπεις; Ωραίο ζευγαράκι ε;" 
Είναι δυνατόν; Είναι και καλά στην κηδεία του παππού του και τον ενδιαφέρει μόνο να κάνει την κοπέλα που θέλει να κατακτήσει να ζηλέψει; Απορώ με τους σεναριογράφους πραγματικά. Και με το 40% που το βλέπει.
Άσε που γινόταν η κηδεία του μεγάλου και τρανού Φίλιππου Βαλάτου και είχαν πάει σε ένα καφενεδάκι της κακιάς συμφοράς."

Σίσσυ Χρηστίδου: H πρώτη της γνωριμία με τον Σταμάτη Μαλέλη!

Με αφορμή ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης στον Πέτρο Κωστόπουλο και θα μεταδοθεί στο αποψινό "Βράδυ", η Σίσσυ Χρηστίδου περιέγραψε στους συνεργάτες της, το πρωί της Παρασκευής, πώς έγινε η γνωριμία της με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star.

Το περασμένο καλοκαίρι, η 31χρονη παρουσιάστρια είχε δεχτεί πρόταση συνεργασίας από το συγκεκριμένο κανάλι για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν: "Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Καλοκαίρι τώρα, είχα μόλις γυρίσει από διακοπές στη Σκιάθο, όπου ήμουν με τον Παύλο (Σταματόπουλο) και τη Δέσποινα Καμπούρη. Στο νησί ήταν και το Star και κάποια στιγμή είχαμε βγει έξω το βράδυ. Κι έτσι όπως χορεύαμε (στο κλαμπ) είχε έρθει η κάμερα- που εγώ δεν την είχα δει- και μας τράβηξε πλάνα. Την επόμενη μέρα έπαιξε το δελτίο το βράδυ, δείχνοντας εμένα και έλεγε “ωραία σύζυγος και μητέρα που ξημεροβραδιάζεται στα κλαμπ!". Το βίντεο ήταν αστείο κι εγώ γελάω πολύ με αυτά. Εντάξει, κοιμήθηκε το παιδί μου και είχα βγει έξω. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι μεμπτό. Το επόμενο μεσημέρι εγώ έχω ραντεβού με τον Σταμάτη Μαλέλη κι έχει παίξει αυτό το βίντεο. Πάω, κάθομαι στην πολυθρόνα στο γραφείο του και πίσω έχει μια τεράστια τηλεόραση που έδειχνε εκείνη την ώρα να παίζει το βίντεο. Και του λέω γελώντας "Δυναμώνετε λίγο την ένταση της τηλεόρασης;". "Όχι, όχι! Να την κλείσουμε καλύτερα" μου απάντησε εκείνος. Είναι πολύ γλυκός πάντως. Του στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου" είπε η ίδια.

Νίκος Χατζηνικολάου: Γιατί δεν έκανε εκπομπή το πρωί της Παρασκευής;

Ο Ακης Παυλόπουλος και ο Μάνος Νιφλής αντικατέστησαν το πρωί της Παρασκευής (27/01) τον Νίκο Χατζηνικολάου στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Όπως δήλωσε ο Ακης Παυλόπουλος, ο anchorman είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, ευτυχώς, όμως, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

"Ο Νίκος δεν κάνει σήμερα εκπομπή γιατί είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας, αλλά ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Να του ευχηθούμε γρήγορα περαστικά", ανέφερε ο δημοσιογράφος κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποβλήθηκε σε εγχείρηση κήλης και πολύ σύντομα θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας.

Και άλλη πρωτιά στα νεανικά κοινά για τη Μαρία Χούκλη!

Τον τελευταίο καιρό μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ANT1 η Μαρία Χούκλη έχει κερδίσει πολλές σημαντικές νίκες απέναντι στην Όλγα Τρέμη. Χθες, για ακόμα μια φορά, η Μαρία Χούκλη βρέθηκε μπροστά στα νεανικά κοινά με 3 μονάδες διαφορά.

Mega Γεγονότα: 28% (19,9%)
ANT1 News: 23,6% (22,6%)

"Κλεμμένα Όνειρα": Ρεκόρ τηλεθέασης!

Τα "Κλεμμένα Όνειρα" στα βήματα των "Μυστικών της Εδέμ"! Στα νεανικά κοινά η διαφορά από το "Είναι Στιγμές" άγγιξε τις 20 μονάδες.

Κλεμμένα Όνειρα: 40% (38,9%)
Είναι Στιγμές: 23,4% (17,5%)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Πολύ κοντά τα δύο "Πρωινά"!

Πολύ κοντά στα σύνολο ήρθαν τα δύο πρωινά προγράμματα των δύο μεγάλων καναλιών. Στα νεανικά κοινά όμως έχουμε καθαρό νικητή το δίδυμο του Mega με 12 μονάδες διαφορά.

Πρωινό mou 28,6% (35,9%)
Πρωινό AΝΤ1 Παρέα 26,3% (23,8%)
ΣΚΑΪ τώρα 16,7% (18,4%)
Συμβαίνει τώρα 8,1% (3,2%)

Μεγάλη πτώση για το "Είναι Στιγμές"!

Ξεπέρασε τις 10 μονάδες η διαφορά σε σύνολο και νεανικά κοινά! Πρόβλημα με το lead-in για τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Κλεμμένα όνειρα 35,7% (34,3%)
Είναι στιγμές 24,2% (20,2%)

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αρκετά υψηλά ποσοστά για την Σίσσυ Χρηστίδου!

Μόνη της βρέθηκε χθες στο τιμόνι του "Πρωινό ΑΝΤ1" η Σίσσυ Χρηστίδου μιας και ο Χρήστος Φερεντίνος συμμετείχε στην στάση εργασίας των δημοσιογράφων. Η Σίσσυ μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη συγκέντρωσαν στο σύνολο 26,2% και στα νεανικά κοινά ακόμα υψηλότερα με 27,6%.

Και τα νούμερα του ανταγωνισμού:
Πρωινό mou 32,1% (31,6%)
ΣΚΑΪ νέα (έκτακτη εκπομπή) 14,3% (11,0%)

"Είναι Στιγμές" ή "Κλεμμένα όνειρα";

Κλεμμένα όνειρα 34,2% (29,9%)
Είναι στιγμές 27,9% (27,2%)

Μεγάλη άνοδος στο σύνολο για τα "Κλεμμένα Όνειρα" με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να κόβουν την ανάσα. Ωστόσο άνοδο σημείωσε και το "Είναι Στιγμές" στα κοινά 15-44%.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Που ήταν η Λάουρα κατά την εμφάνιση της Μανωλίδου στο "Όλα 12";

ΑΠΟΡΙΑ (?)
Και εκεί που παρακολουθούσαμε χθες το "Όλα 12" με τους Αναστασιάδη-Περρή αλλά και τη Λάουρα Νάργες συνειδητοποιούμε πως όση ώρα έδινε συνέντευξη η Ευγενία Μανωλίδου η νεαρή κοπέλα ήταν απούσα.
Για ποιο λόγο άραγε; Μήπως δεν την ήθελε η κυρία Μανωλίδου ή ήταν απόφαση της εκπομπής;

Η χθεσινή μάχη της Prime Time!

Πίσω στο σπίτι 42,4% (45,4%) 
Wipe out 20,3% (27,5%)

Black out 25,3% (33,4%) 
Με λένε Βαγγέλη 22,5% (24,9%)

Ράδιο Αρβύλα 34,6% (47,0%)
«ΟΛΑ 12» 33,7% (41,9%)

Μαρία Σαράφογλου και Φαίη Μαυραγάνη πάνε Alpha;

Αρχές Μαρτίου αναμένονται οι μεγάλες αλλαγές στο σταθμό της Κάντζας.
Οι ιθύνοντες σκοπεύουν να ενισχύσουν το ενημερωτικό κομμάτι του προγράμματος δημιουργώντας μια δίωρη ενημερωτική ζώνη, με επικεφαλής τον Αντώνη Σρόιτερ. Παράλληλα μεγάλη κουβέντα γίνεται και για προσθήκη ενημερωτικών εκπομπών. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Γιάννης Παπαγιάννης προτάθηκε για πολιτική εκπομπή ενώ δυο ακόμη πιθανές ελεύσεις στο σταθμό είναι αυτές της Μαρίας Σαράφογλου και της Φαίης Μαυραγάνη.

update: "Είναι Στιγμές" ή "Κλεμμένα όνειρα";

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

-Κλεμμένα Όνειρα: 30,2% 29,2%
-Είναι Στιγμές (Πρεμιέρα): 28,7% 24,9%

Μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά οι "Στιγμές" του ΑΝΤ1 αλλά όπως φάνηκε είναι ένα σκληρός αντίπαλος θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε αυτή την μάχη που θα εξελίσσεται κάθε απόγευμα στις 7.
Επιπλέον να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό! Τα "Κλεμμένα όνειρα" πήραν lead-in 41%, ενώ το "Είναι Στιγμές" το πολύ χαμηλό 10,5% από το "Εκείνες και εγώ".

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Να ανοίξει το κανάλι χωρίς καταβολή μισθών ζητά η διοίκηση του Alter και προτείνει ψαλίδισμα έως και 70% στα δεδουλευμένα τους!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ! Για εξωφρενική προσφορά κάνει λόγο το blog των εργαζομένων του Alter!

"Η πρόταση του νέου ΔΣ του Alter στους εργαζόμενους είναι η εξής: 
Στην ουσία τους ζητά να ανοίξει το κανάλι χωρίς να δώσουν κανένα μισθό από ό,τι χρωστάνε και να παίρνουν ό,τι περισσεύει από τα λειτουργικά έξοδα του σταθμού, μέχρι να μπει στο άρθρο 99 κάτι που υπολογίζουν να γίνει το Πάσχα. Συγκεκριμένα η διοίκηση πρότεινε μεγάλο ψαλίδισμα στα δεδουλευμένα τους και ειδικότερα αναφέρει: την αποχώρηση 285 ατόμων οι οποίοι θα πάρουν άμεσα το 70% των δεδουλευμένων τους ενώ τις αποζημιώσεις τους που θα τους οφείλουν θα τις εισπράξουν σε βάθος ενός έτους. Οι υπόλοιποι που θα μείνουν στο κανάλι θα πάρουν το 40% από αυτά που τους χρωστάνε σε βάθος 2 ετών. Όσοι έχουν παραιτηθεί θα λάβουν μόνο το 10% των δεδουλευμένων τους. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι καινούργιοι μισθοί θα είναι προσαρμοσμένοι στη νέα πραγματικότητα, δηλ με περικοπές κτλ." (enimerosi24)

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το "Αμάρτημα της μητρός μου"!

Με το "Αμάρτημα της μητρός" επανακάμπτει με τον διπλό ρόλο σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ο Αλέξανδρος Ρήγας. Αεικίνητος και με κέφι, καθοδηγεί τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ρένια Λουιζίδου, Ορέστη Τζιόβα και τη νεότατη ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα, οι οποίοι είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του.
Βραδινό το γύρισμα και μεγάλη η αγωνία για να προλάβουν να έχουν το καλύτερο υλικό για να κάνουν πρεμιέρα στα τέλη Φλεβάρη.

"Είναι Στιγμές": Πρεμιέρα σήμερα στις 19:00 στον ΑΝΤ1!

Πώς τα πήγε ο Γιώργος Αυτιάς το Σάββατο και την Κυριακή;

Εκτίναξε τα νούμερα του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς που σημείωσε στη πρεμιέρα του το Σάββατο το σαρωτικό 30,5% στο γενικό μέσο όρο (και 22,0% στα νεανικά), κάνοντας το κανάλι του Φαλήρου να δει για πρώτη φορά τέτοιες τηλεθεάσεις! Απέναντι στο Mega το δίδυμο Χασαπόπουλου - Αναγνωστάκη σημείωσε 24,5% (και 16,3%) ενώ το πρωινό της ΝΕΤ έκανε 11,1% (και 6,1%).

Τα νούμερα της Κυριακής διαμορφώθηκαν ως εξής: "Mega Σαββατοκύριακο" 25,7% (16,8%), "Καλημέρα ΣΚΑΪ" 23,8% (17,2%) και "Σαββατοκύριακο" στη ΝΕΤ 9,8% (6,4%).

Τα νούμερα του τελικού του "Dancing on Ice"!

Ο λαμπερός τελικός του Dancing οn Ice επικράτησε στην τηλεθέαση! Στο κοινό 15-44 έφτασε το 39,6%, με το 15-24 να πρωταγωνιστεί με 56,4%. Αξιοσημείωτα είναι και τα ποσοστά που σημείωσε στις νεαρές γυναίκες 15-24, καθώς απόλαυσαν τον τελικό του Dancing οn Ice σε ποσοστό 72,9%, ενώ συνολικά το γυναικείο κοινό 15-44 παρακολούθησε το εντυπωσιακό live σε ποσοστό 49,9%! Ακόμα, τη διαφορά χθες βράδυ έκανε και κατά μέσο όρο σε 1.600.000 τηλεθεατές, που υπολογίζεται πως ακολούθησαν τον συναρπαστικό ρυθμό του. Σε επίπεδο επεισοδίου το κοινό 15-44 αφιερώθηκε στο show κατά 40,9%, ενώ στο σύνολο του κοινού το Dancing οn Ice ξεχώρισε με 39%.Όμως και η διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια ήταν εντυπωσιακή. H διαφορά στο κοινό 15-44 έφτασε τις 24,6 μονάδες από το δεύτερο, ενώ δυναμικό προβάδισμά πήρε και πάλι στις γυναίκες 15-24 με τη διαφορά να φτάνει το 63,4%. Στη ζώνη του στο γυναικείο κοινό 15-44 η διαφορά ήταν 35,8 μονάδες. Τέλος, το εντυπωσιακό φινάλε του Dancing οn Ice τερμάτισε πρώτο στο σύνολο του κοινού με 25 μονάδες διαφορά!

Και η μεγάλη νικήτρια του "Dancing on Ice" είναι η...ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ!!!

Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ είναι η βασίλισσα του Πάγου. Μετά από 5 μήνες σκληρής προπόνησης, 108 χορογραφίες και 12 live το τρόπαιο του "Dancing on Ice" σηκώνει η Ιωάννα και ο Andriy!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ποιο κανάλι ήρθε πρώτο χθες στο σύνολο και ποιο στα νεανικά;

MEGA: 18,4% 17,5%
ANT1: 16,0% 18,0%
STAR: 12,3% 17,4%
ALPHA: 11,2% 10,8%
NET: 10,3% 5,2%
ΣΚΑΪ: 7,6% 6,7%
ET-3: 4,3% 2,1%
ET-1: 2,1% 1,4%

30,2% για την πρεμιέρα του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΪ!

Με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και πρωτιά στη ζώνη 7-10 ξεκίνησε το "Καλημέρα ΣΚΑΪ" με τον Γιώργο Αυτιά.
Η πρεμιέρα της εκπομπής σημείωσε 30,2% στο σύνολο και 23% περίπου στα νεανικά κοινά. Στην δεύτερη θέση ακολούθησε το Mega με 23,3% και τελευταία η ΝΕΤ με 11,3%.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μέχρι 38,3% τηλεθέαση σημείωσε το φινάλε του "Πειρασμού"!

Φαίνεται πως το τούρκικο σήριαλ "Πειρασμός" χθες το απόγευμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών οι οποίοι χάρισαν στο φινάλε της σειράς μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 17.45 έως τις 19.55 ο μέσος όρος τηλεθέασης έφτασε στο ποσοστό 38,3% στο σύνολο ενώ την ίδια ώρα σημειώθηκε 34,3% στο κοινό 15-44. Τα συγκεκριμένα νούμερα έκαναν τον "Πειρασμό" να είναι σχεδόν 10 μονάδες τηλεθέασης μπροστά από τον ανταγωνισμό του.

Πτώση για την Prime Time του ΑΝΤ1!

Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση.
Οι Βασιλιάδες: 46,1%
Ελεύθερος και ωραίος: 14,4%

Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η πτώση στα ποσοστά του νέου "Laugh Attack". 
Κλινική Περίπτωση: 41,3%
Laugh Attack: 11%

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δραγούμη και Πάτρας μαζί στο ΣΚΑΪ!

"X-drive action" θα είναι ο τίτλος της εκπομπής που θα παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη και την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. 
Πρόκειται για έναν κύκλο 20 εκπομπών. Οι τρεις τους θα γυρίσουν όλη την Ελλάδα και θα κάνουν δοκιμές σε αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη, τζετ σκι και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με μηχανοκίνητο όχημα. Θα κρίνουν, θα σχολιάζουν και θα μας δίνουν τη γνώμη τους για τα μηχανικίνητα που θα οδηγήσουν. Η έκπληξη για τους τηλεθεατές είναι το δώρο που θα δοθεί στο τέλος... Έτσι λοιπόν ένα σκούτερ ή ένα αυτοκίνητο θα τα κερδίσει κάποιος τυχερός τηλεθεατής.

Αλλάζει ώρα το "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ" για να προλάβει τον Αυτιά!

Αλλάζει ώρα η εκπομπή της ΝΕΤ "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ".

Μέχρι τώρα μεταδιδόταν 7:00 - 10:00. Από αύριο, Σάββατο 21/01 η εκπομπή θα ξεκινά στις 06:45 και θα λήγει στις 10:00, προκειμένου να προλαβαίνει τον Αυτιά και το "Καλημέρα ΣΚΑΪ" που κάνει πρεμιέρα αύριο στις 06:45.

Τα νούμερα τηλεθέασης για χθες, Πέμπτη!

Οι Βασιλιάδες: 42,5% 53%
Master Chef Junior: 29,4% 38,4%
Πάμε Πακέτο: 26,9% 17,1%
Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο: 15,4% 16,2%
Έρευνα: 23% 24,8%

Δελτία Ειδήσεων
Mega Γεγονότα: 29,4% 21,3%
ANT1 News: 26,6% 22,7%

Απογευματινή ζώνη
Πειρασμός: 34,5% 29%
Κλεμμένα Όνειρα: 31,3% 26,5%
Έρωτας και τιμωρία: 29,4% 29,3%

Στην απογευματινή ζώνη να σημειώσουμε το αρνητικό ρεκόρ της Τατιάνας Στεφανίδου και του "Μίλα" που στο σύνολο σημείωσε 9,9%. Στα νεανικά κοινά παρόμοια κατάσταση με 10,9%. Στα νεανικά κοινά το "Δέστε τους" πέρασε μπροστά με 20 μονάδες διαφορά. 19,8% στο σύνολο και 29,4% στα 15-44.

Πίσω στο σπίτι: Στην φυλακή ο Ηλίας! (Αθερίδης)

Ο ''αρχηγός'' της οικογένειας, Ηλίας Ακίνδυνος-Θοδωρής Αθερίδης, θα βρεθεί στη φυλακή. Η ληστεία αποτυγχάνει παταγωδώς, το υπόγειο γίνεται...στάχτη και μπούρμπερη και όλη η οικογένεια με γάζες...

Δεν υπάρχουν λεφτά για την εγγύηση αποφυλάκισης, το χρέος έχει ανέβει ακόμη περισσότερο και η Κατερίνα είναι αποφασισμένη ν' αφήσει τον Ηλία στη φυλακή για πολύ καιρό..

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Άντζελα δεν αντέχει άλλο τους εξωφρενικούς Έλληνες και αποφασίζει να φύγει για Γερμανία δίνοντας την υπόθεση στο δικηγόρο της.

Πριν φύγει, όμως, πηγαίνει μια τελευταία βόλτα με τον Δημήτρη στην αμμουδιά. Αυτή η βόλτα αλλάζει όλα τα δεδομένα για την οικογένεια όπως και η πρόσκληση στο σπίτι ενός συμμαθητή της Αριάδνης του οποίου ο πατέρας είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω. (tvzapping)

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

"Βράδυ" Παρασκευής με Έλλη Κοκκίνου και Δούκισσα Νομικού!

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου βγαίνουν Βράδυ δύο πετυχημένες, λαμπερές και όμορφες γυναίκες, που τα φώτα της δημοσιότητας και ο τηλεοπτικός φακός… τις λατρεύουν! Η Έλλη Κοκκίνου και η Δούκισσα Νομικού έρχονται στο πλατό και μαζί τους φέρνουν juicy αποκαλύψεις και καυτές εξομολογήσεις που θα συζητηθούν!
(Για την συνέχεια πατήστε στο "Διαβάστε περισσότερα")

Ποια είναι τα πρώτα υποψήφια ονόματα για το "Dancing with the Stars 3";

Σύμφωνα με το περιοδικό "People", ήδη, έχουν δεχτεί πρόταση για να συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο του "DWTS" η Κατερίνα Καραβάτου, ο Σπύρος Σούλης, ο Κώστας Κρομμύδας, η Έλενα Παπαβασιλείου, αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής!

Στην κριτική επιτροπή δεν θα δούμε φέτος τον Αλέξη Κωστάλα αλλά ούτε και την Έρρικα Πρεζεράκου. Για την παρουσίαση του green room ακούγεται έντονα το όνομα της Δούκισσας Νομικού.

Τα νούμερα τηλεθέασης για χθες, Τετάρτη!

Αναφέρουμε τα προγράμματα που είχαν χθες νέα επεισόδια:
Οι Βασιλιάδες: 44,6% 52,5%
Master Chef Junior: 31,6% 33,4%
Fab5: 10,4% 12,8%

Απογευματινή ζώνη
Πειρασμός: 32,2% 23,7%
Κλεμμένα όνειρα: 30,8% 32,4%
Έρωτας και τιμωρία: 32,4% 31,2%

Το τελευταίο επεισόδιο της "Patty" σημείωσε 18,5% στο σύνολο και 19,9% στα νεανικά κοινά.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το Alter! Τι σχεδιάζει η νέα διοίκηση;

Την Δευτέρα 23/12 η νέα διοίκηση του Alter θα καταθέσει εγγράφως στους εργαζομένους πρόταση, σχετικά με το πότε θα τους καταβληθούν τα χρωστούμενα δεδουλευμένα τους. (περνάει μήνυμα στο κανάλι)

Τα πράγματα φαίνεται πως σιγά σιγά αποκαθίστανται και με λογική σκέψη, από την στιγμή που θα τακτοποιηθούν τα οικονομικά ζητήματα, θα ανοίξει και πάλι ο σταθμός. Περισσότερα από Δευτέρα...

Τι ξεχώρισε στην χθεσινή "ιδιαίτερη" Prime Time;

Βασιλιάδες: 47,9% 51,4%
Black Out: 11% 12,3%

Οι Βασιλιάδες για ακόμα ένα βράδυ σάρωσαν στην μάχη της τηλεθέασης, χτυπώντας 50άρια.

Money Drop: 32,4% 28,8%
Ελεύθερος και ωραίος: 16,3% 16,7%

Παρά την δεύτερη φορά που προβάλλονται σε επανάληψη, τόσο ο "Ελεύθερος και ωραίος" όσο και το "Laugh Attack" σημείωσαν αρκετά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Laugh Attack: 17,6% 16,4%
Wild Things (Mega): 16,5% 16,1%

Πολύ υψηλά νούμερα σημείωσε η ξένη σειρά του Star, "Κλεμμένες ζωές", με 20,6% στο σύνολο και 26,1% στα νεανικά κοινά.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Σία Κοσιώνη: Υπέγραψε για ακόμα δύο χρόνια στο ΣΚΑΪ!

Διαψεύδοντας τις φήμες που το τελευταίο διάστημα την ήθελαν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού, Σία Κοσιώνη, υπέγραψε προ ημερών νέο συμβόλαιο δύο ετών με τον ΣΚΑΪ.

Η Σία Κοσιώνη συνεργάζεται με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ από το 2006.

Alter: Νέα εξέλιξη!

"Το νέο διοικητικό συμβούλιο του  εγκαταστάθηκε από σήμερα στη εταιρία με στόχο την εξεύρεση λύσης και την επαναλειτουργία του."

Η είδηση ανακοινώθηκε από την σελίδα του Alter στο twitter.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια πρόσωπα θα επιστρέψουν στην ΕΡΤ και ποια όχι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ "TV MEDIA"
Ξεκαθαρίσματα στην ΕΡΤ εν όψει εκλογών. Ποια πρόσωπα θα επιστρέψουν στις θέσεις τους και για ποιούς έχουν τεθεί ενστάσεις:

Ενστάσεις έχουν τεθεί για τους παρακάτω:
#Κώστας Αρβανίτης
Απίθανη θεωρείται η επιστροφή του στην "Πρωινή ενημέρωση". Ως πιθανοί νέοι παρουσιαστές της εκπομπής παρουσιάζονται οι: Νικόλ Λειβαδάρη, Γιάννης Λοβέρδος, Χρήστος Μιχαηλίδης και Λίνα Κλείτου.

#Τάκης Σπηλιόπουλος, Παρουσιαστής της εκπομπής "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ"
#Μαρία Σαράφογλου, Ήδη την θέση της έχει καλύψει η Μάριον Μιχελιδάκη

Επιστρέφουν πιθανότατα στις θέσεις τους οι:
#Μπήλιω Τσουκαλά
#Γιώργος Αμυράς
Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Γιώργου Αμυρά στην εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα", χωρίς όμως την συμπαρουσιάστρια του Ρένια Τσιτσιμπίκου.

Ακόμα μια πρωτιά για την Μαρία Χούκλη!

Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων
ANT1: 28% (21%)
MEGA: 27,7% (22,2%)
ALPHA: 18,3% (18%)
STAR: 12,5% (22,3%)
ΣΚΑΪ: 6,5% (4,9%)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Επιστρέφουν στις θέσεις τους Αρβανίτης-Σαράφογλου-Αμυράς-Τσουκαλά!

Εκπομπές που η ΕΡΤ θεωρεί "βασικές" για το πρόγραμμα, αναμένεται να επιστρέψουν...

Σύμφωνα με το ZAPPIT, η διοίκηση της ΕΡΤ δρομολογεί ταχύτατα την ανανέωση 63 από τις 169 συμβάσεις που έληξαν. Αυτό σημαίνει ότι και κάποιες από τις εκπομπές που κόπηκαν τους προηγούμενους μήνες, θα επανέλθουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Σας έλειψε η Μπήλιω Τσουκαλά, ο Γιώργος Αμυράς, ο Κώστας Αρβανίτης ή η Μαρία Σαράφογλου; Είναι πολύ πιθανό να τους ξαναδούμε, αφού οι εκπομπές τους, κρίθηκαν ως "βασικές" για το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, κάτι που σημάινει ότι σχεδόν σίγουρα θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους και θα είναι μεταξύ των 63...

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Αναγνωρίστηκε η αξία του "Ελεύθερου και ωραίου" στην χθεσινή επανάληψη!

Την Παρασκευή απέναντι από τους "Βασιλιάδες" δεν κέρδισε την προσοχή που της άξιζε η νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Ελεύθερος και ωραίος". Όμως χθες η επανάληψη της σειρά στην prime time του Σαββάτου ξεχώρισε σημειώνοντας ποσοστό που αγγίζει το 23%

Αυτό δεν λέει κάτι στους ιθύνοντες του καναλιού; Μήπως για παράδειγμα κάποια αλλαγή στην ώρα και μέρα μετάδοσης της σειράς; Περισσότερη διαφήμιση; Μεγαλύτερο προμοτάρισμα από τις εκπομπές του σταθμού; Κάτι παρόμοιο ίσως με αυτό που γίνεται για το "Είναι Στιγμές"...

Χαμός έχει προκληθεί και στα social media που απαιτούν ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τον προγραμματισμό του καναλιού για την σειρά "Ελεύθερος και ωραίος"! (και όχι μόνο)

Κι άλλη πρωτιά για το δελτίο του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη!

Την Παρασκευή ήταν η Μαρία Χούκλη και το δελτίο του ΑΝΤ1 που κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα, χθες έγινε ακόμα μια ανατροπή και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά, της τάξεως των 6 μονάδων!

ΑΝΤ1 News με την Ρίτσα Μπιζόγλη: 27,6%
Mega Γεγονότα με τον Νίκο Στραβελάκη: 21,6%

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Είναι Στιγμές - Promo video! Πώς σας φαίνεται;

Πρωτιά για την Μαρία Χούκλη!

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας φαινόταν πως η Μαρία Χούκλη ήταν ακριβώς μια ανάσα πίσω από την Όλγα Τρέμη. Μέχρι που χθες έγινε η ανατροπή και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά με 25,7%. Το δελτίο του Μεγάλου καναλιού σημείωσε 23,5%.

update: Πώς τα πήγαν οι χθεσινές πρεμιέρες του ΑΝΤ1;

-Ελεύθερος και ωραίος: 14,6% στο σύνολο και 15% στα νεανικά κοινά. Το υψηλότερο τέταρτο ήταν το πρώτο (17,2%), που δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη οι σαρωτικοί "Βασιλιάδες", ενώ το χαμηλότερο το 10,8% στο τέλος, όπου το Mega χτύπησε 52,9%.
Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα στις 9 σε επανάληψη.

-Laugh Attack: 16,1% στο σύνολο και 15,8% στα νεανικά κοινά.

Να σημειώσουμε βέβαια πως και τα δύο νέα τηλεοπτικά προγράμματα έπαιξαν απέναντι από τα μεγαθήρια του Mega, τους "Βασιλιάδες" και την "Κλινική περίπτωση", που ξεπέρασαν το 45%.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει στο "Tv media" λίγο πριν την πρεμιέρα του "Laugh Attack"!

Η ώρα της πρεμιέρας του "Laugh Attack" έφτασε. Η παρουσίαστρια Δούκισσα Νομικού μιλάει στο "Tv media" για το νέο της ξεκίνημα στον ΑΝΤ1 μετά το άδοξο τέλος του "LifeStyle" στο Alter, που πραγματικά φέτος -αν και για λίγο- ήταν η καλύτερη χρονιά του.

"Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για το "Laugh Attack"! Με ιντριγκάρει πολύ το κόνσεπτ και το στήσιμο της εκπομπής γιατί είναι τελείως διαφορετικό από ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στην τηλεόραση." Ενώ για το αν έχει αγωνία για την πρεμιέρα απαντά: "Πάντα έχω τρακ!"